ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub este Pro România

Jănel Iosub pare să își fi găsit, cel puțin deocamdată, liniștea politică, după o perioadă extrem de agitată sub steagul PSD. Nemulțumit că este plimbat pe drumuri și nu primește nici o funcție remunerată la o instituție de stat, Iosub a demisionat din partid lăsând în urmă o serie de acuzații (inclusiv în scris, la DNA) care vizează conducerea filialei județene. Denunțurile/plângerile acestuia au venit pe fondul pierderii funcției de director al Locativ Serv și a mandatului de consilier local la care a renunțat – spune el – ”sfătuit” de partid. Deocamdată, totul este la stadiul de acuzații despre care unii ar putea spune că sunt doar vendete.

Revenind la subiect, după o perioadă de tatonare, Jănel Iosub a ajuns lângă cel care îl punea pe lista de alegeri din 2016 din partea PSD: Liviu Harbuz și Pro România. Nu a contat că în urmă cu câteva luni îl toca mărunt, dar întrebarea firească este: pe cine nu a tocat Jănel, mai mult sau mai puțin cu argumente?!

Așadar, Iosub este potrivit unor surse membru al Pro România, fiind asumat de președintele filialei, Liviu Harbuz. Există și circumstanțe în acest sens dacă ne gândim că în campaniile electorale nu este nevoie doar de oameni ”cu mănuși”. Iar Jănel este cunoscut ca un kamikaze politic disciplinat pe care, odată dezlănțuit, nu îl poți opri ușor sau chiar deloc.

Rămâne de văzut care va fi rolul lui Jănel Iosub în cadrul Pro România, în perioada următoare, având în vedere că urmează 3 runde de alegeri: europarlamentare, prezidențiale și locale. Cel puțin, în ultima privință, lucrurile devin tot mai interesante cu spectaculoase răsturnări de situație.

Să mai remarcăm că și la Neamț, partidul lui Victor Ponta strânge încet dar sigur aproape toți nemulțumiții din PSD. Spunem ”aproape toți nemulțumiții” pentru că unii, la toate nivelurile (parlamentari, primari, consilieri județeni și locali din Neamț) sunt lăsați intenționat în organizație din motive lesne de înțeles. E drept că cei care joacă la 2 capete au cel mai mult de câștigat: dacă iese pasența cu Pro România, se bat cu pumnul în piept că și ei au avut un rol important; dacă nu, rămân în PSD iar gura nu le miroase a usturoi.

Articolul anterior

Teodorescu (PNL): ”Demisia lui Dragoș Chitic, un act de curaj! Nu a renunțat la lupta împotriva PSD!”

Articolul următor

Floris și bunica lui au fost înmormântați! Mama lui știe că a murit din cauza unui incendiu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular