ISSN 2457 - 3973

Judecătoarea Gabriela Baltag, cercetată de Inspecția Judiciară a CSM

 

Președinta Asociației Magistraților din România, judecătoarea nemțeană Gabriela Baltag este cercetată de Inspecţia Judiciară a Consiliului Superior al Magitraturii, deoarece ar fi atacat-o pe preşedinta ÎCCJ, Livia Stanciu, în cadrul unei emisiuni și în declarații date unei publicații online.

Gabriela Baltag, judecător la Tribunalul Neamț,  și-a exprimat părerea asupra activității, moralității şi profesionalismului unui alt judecător, respectiv Livia Doina Stanciu, președinta Înaltei curți de Casație și Justiție.

Iată și declarația pentru care Gabriela Baltag va fi cercetată de Inspecția Judiciară.

„Dacă sistemul judiciar e mai vulnerabil acum ar trebui să fie preocuparea care să nu vă dea în niciun fel linişte zilele acestea doamna judecător (Livia Stanciu, n. red) ! Prezenţa dumneavoastră în fruntea celei mai reprezentative instanţe, un etalon al dreptăţii, pune în pericol credibilitatea magistraţilor, iar în ochii unui observator obiectiv sunteţi o persoană care nu mai poate beneficia de respectul acestei înalte demnităţi! Dovediţi onoare doamna judecător, aşteptăm demisia dumneavoastră!”, a spus judecătoarea Gabriela Baltag, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România.

După aflarea acestei știri, Gabriela Baltag a declarat că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face aceeași declarație.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Vin furtuni în Neamț! Joi și vineri, vreme rea!

Articolul următor

Vasile Marius „Baghera” a pierdut lupta cu viața! Drum lin, Baghy!

3 Commentarii

  • Felicitari acestei Doamne Judecatoare, Acum cei care vor o justitie corecta si independenta ar trebui sa o sustina pe Doamna judecatoare BALTAG. Este de stul de grav daca acset magistrat a avut curajul sa spuna ce se intimpla in interiorul justitiei.

  • Aflaţi de la mine dragi prieteni că familia STANCIU jurişti de profesie, nu suportă critica de oriunde ar veni ea.Judecătoarea Gabriela Baltad din Piatra Neamţ-cu care ne mândrim, Preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România, cică şi-a permis s-o critice pe d-na judecător Livia Stanciu de la ÎCCJ. Pentru acest lucru Inspecţia Judiciară a CSM a hotărât să cerceteze declaraţiile d-nei Gabriela Baltag. Opinia publică susţine pe d-na judecător Gabriela Baltag şi unul din cei mulţi susţinători sunt eu.

  • In loc să fie cercetată stanciu, ca in România… Cât mafia basista este încă la putere la ce să ne asteptam… V-a fi o alta victimă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular