ISSN 2457 - 3973

L-ați văzut? Un cioban din Farcașa plecat cu oile la munte este de negăsit!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați pe 10 august 2023 cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, SAVA VASILE, în vârstă de 47 de ani, din Farcașa, a plecat cu oile la o stână, în extravilanul localității Farcașa și nu a mai revenit până în prezent.

*Semnalmente:* înălțime – 1.90 m, greutate – 100 de kilograme, păr șaten, grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

*La momentul dispariției era îmbrăcat cu:* o bluză de salopetă de culoare albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu cizme de cauciuc de culoare verde iar pe cap purtând o șapcă de culoare închisă.

În perioada de 10-11 august a.c., au fost constituite echipe de căutare, formate din polițiști însoțiți de un câine de urmă, pompieri și jandarmi nemțeni, reprezentanți ai AVPS și Greengold Est, membri de familie și voluntari ce desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul anterior

Atenţie!!! Trafic restricționat în intersecția de la Spitalul Județean Neamţ, în perioada 12 – 15 august 2023!

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ: Dispoziţie pentru interzicerea desfacerii și comercializării băuturilor alcoolice în zona apropiată stadionului „Ceahlăul” în data de 13.08.2023

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *