NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

La Piatra Neamț, panouri informative cu led care indică viteza și pericolele din zonă!

Începând de vineri seara funcționează în municipiul Piatra Neamț primele panouri informative, cu led, care prezintă viteza de deplasare a autoturismelor în dreptul lor dar și care sunt problemele de trafic pe respectivul sector de drum.

Consilierul local PNL Romel Bîrjoveanu, membru al Comisiei Rutiere, a prezentat pe pagina sa de socializare câteva fotografii ale panourilor amplasate în zona 1 Mai, dar și câteva detalii tehnice ale acestora.

”Pentru prima dată în Piatra Neamț au fost montate panouri informative cu led. Acestea au sarcina de a informa conducătorii auto despre viteza cu care aceștiacirculă pe acel sector de drum, avertizează eventuale pericole și lucruri ce țin de îmbunătățirea siguranței în trafic. Sunt montate la ieșirea din Piatra Neamț spre Bacău, într-o zonă în care s-au înregistrat foarte multe accidente cu victimă. Montarea s-a făcut în urma unui protocol între Poliția municipiului Piatra Neamț și o firmă privată, prin care se încearcă mărirea siguranței în trafic dar și o analiză a traficului rutier.
De reținut că aceste panouri sunt informative și nu țin loc de radar. Dacă se circulă cu viteza legală pe acel sector de drum, pe panou va apărea afișaj de culoare verde, iar dacă viteza este depășită, apare afișajul roșu, cu semnal de avertizare suplimentar”, a spus consilierul liberal Romel Bîrjoveanu. panou2panou1

Articolul anterior

Ioan Munteanu (PSD): ”Ministrul Transporturilor mi-a răspuns ca un elev repetent”

Articolul următor

Cod galben de lapoviță şi ninsoare în Neamț!

5 Commentarii

  • Da bune indicatoarele astra. poate mai opreste vitezomanii care a cred la raliu. Buna ideea!

  • Dle Birjoveanu propuneti asa ceva si in zonele centrale ale orasului. Sunt initiative bune si asta si trecerea de pietoni înălțată din Darmanesti

    • Daca isi vor produce efectul dorit, adica reducerea vitezei si marirea siguranței in trafic, vom extinde proiectul si pe bulevardele principale din oras. Împreună cu colegii din comisia rutiera, incercam sa aplicăm cele mai bine solutii pentru siguranta fiecaruia din noi. Mulțumim pentru incredere!

  • Dar niște radare fixe cand o sa apara?

  • Ridicați toate trecerile de pietoni din oraș ca aia de la metalu … inafara majoritatea sunt ridicate și dau randament și nu costă prea mult iar cu panouri cu leduri da și asta e o treaba buna dar e mai costisitoare …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *