ISSN 2457 - 3973

Laurenţiu Leoreanu şi Andrei Carabelea, numiţi prim-vicepreşedinţi ai PNL Neamţ

PNL Neamţ şi-a definitivat echipa interimară de conducere de la nivel judeţean, în cadrul unui birou politic desfăşurat joi seara.

Astfel, deputatul Laurenţiu-Dan Leoreanu (vicepreşedinte naţional al PNL) şi primarul Andrei Carabelea au fost numiţi în funcţiile de prim-vicepreşedinţi ai filialei PNL Neamţ.

Ei fac echipă cu senatorul Eugen Ţapu Nazare, numit pe 22 martie în funcţia de conducerea centrală a partidului în funcţia de preşedinte interimar al PNL Neamţ şi secretarul general al filialei, George Lazăr.

După numirea pe funcţie, noul preşedinte interimar Eugen Ţapu Nazare a convocat un birou permanent judeţean în care au fost luate primele decizii.

Astfel, prefectul George Lazăr a fost numit secretar general interimar al PNL Neamţ, funcţie din care coordonează întreaga activitate din teritoriu a organizaţiilor liberale.

Inspectorul şcolar general Mihai Obreja a fost numit preşedinte interimar al PNL Piatra-Neamţ, la Târgu Neamţ va conduce organizaţia Vasile Mărculeţ (primarul comunei Timişeşti), filiala PNL Roznov este condusă de primarul Lică Pavăl iar PNL Bicaz îl are ca preşedinte interimar pe consilierul Mihăiţă Istrate.

“Cuvântul de ordine al acestui sfârşit de săptămână este: echipa. Formăm o echipă puternică, unită, şi avem ca obiectiv dezvoltarea şi dinamizarea PNL Neamţ. Obiectivul principal al meu ca preşedinte interimar este foarte clar: organizarea de alegeri interne. Îmi doresc să le finalizăm cât mai rapid posibil. Dead-line-ul convenit cu colegii mei ar fi undeva la sfârşitul lunii iunie. Vreau să fiu foarte clar: activitatea mea în această perioadă nu se va rezuma doar la organizarea alegerilor interne. Avem de făcut analize în urma rezultatelor alegerilor iar acolo unde lucrurile nu au funcţionat şi anumiţi colegi nu au fost implicaţi vom lua măsuri”, a declarat, la acel moment, preşedintele interimar al PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Preşedintele PNL Neamţ a explicat că nu pregăteşte pentru nimeni alegerile din cadrul filialei şi că partidul are suficienţi membri care să poată ocupa funcţiile de conducere.

Totuşi, la PNL Neamţ se prefigurează, în urma alegerilor interne care vor avea loc anul acesta, o conducere cu Laurenţiu-Dan Leoreanu în funcţia de preşedinte şi Eugen Ţapu Nazare şi George Lazăr în funcţiile de prim-vicepreşedinţi.

  Articolul anterior

  Incidenţa cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ, vineri – 9 aprilie 2021

  Articolul următor

  DGASPC Neamţ și Serviciul de Combatere a Crimei Organizate – parteneriat pentru protecția copiilor

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular