ISSN 2457 - 3973

Laurențiu Leoreanu: Tată, dincolo de această seară amară pentru familia noastră, îți doresc…

Aniversarea a 85 de ani de viață a tatălui deputatului PNL Laurențiu Dan Leoreanu a luat o întorsătură nedorită, joi seara, atunci când la eveniment și-a făcut apariția un echipaj de poliție.
Oamenii legii au fost sesizați că de fapt aniversarea este de fapt un ”chiolhan electoral” astfel că au fost nevoiți să verifice acest aspect. Polițiștii au găsit în schimb altceva: un om care a dorit să își aniverseze venerabila vârstă de 85 de ani alături de prieteni și familie.
Cine a făcut sesizarea mincinoasă este lesne de dedus, pentru că disperarea într-o anumită tabără politică, adversă PNL, este mare.
Deputatul Laurențiu Leoreanu a declarat cu amărăciune că lupta politică a întrecut orice limite.
”Astăzi, o zi care ar fi trebuit să fie una fericită, petrecută alături de tatăl meu care și-a sărbătorit venerabila vârstă de 85 de ani, a devenit una extrem de tristă. Vă spun cu sufletul deschis, a durut!
A fost o zi în care am descoperit partea urâtă a politicii, dezumanizată, fără scrupule, fără respect față de familie și intimitate. Îmi cer scuze tatălui meu, pentru că implicarea mea în politică l-a pus în situația de a trece prin momentele prin care a trecut astăzi.
Nu, nu așa se face politică, trebuie să existe niște limite, indiferent de interesele personale. Așa ar trebui, dar uneori lucrurile nu stau așa. Nu astfel se câștigă încrederea oamenilor, ba din contra, astfel de acțiuni nu ne relevă decât un cinism dus la extrem de către unii candidați, atât de concentrați pe propriile interese, încât nu mai contează nimic: familie, demnitate, respect, bun simț, nimic. Dacă asta înseamnă noul fel de a face politică, atunci sunt foarte dezamăgit și trist! Nu, nu e o evoluție, este o drastică involuție !
Cu toții ne dorim să avem prietenii aproape la momente aniversare, la fel și tatăl meu. Asta a fost greșeala lui? Sau faptul că la 85 de ani încă încearcă să aibă o viață activă? Da, și-a dorit să aibă alături de el prieteni și colegi, e adevărat – majoritatea seniori liberali, de parcă asta ar trebui să fie un stigmat. Nu, nu e, pentru că ei, spre deosebire de alții respectă valorile adevărate, au o educație și o demnitate care ar trebui să ne fie exemplu tuturor.
Să arunci cu minciuni despre microbuze și chiolhanuri,e un pic prea mult. Undeva ar trebui ca cei care ajung să facă astfel de afirmații să tragă o linie și să-și reanalizeze sistemul de valori. Despre logică ce să mai spun? Să vorbești despre mită electorală? Dată cui? Invitații erau în mare majoritate seniori ai Partidului Național Liberal! Unii oameni de afaceri cunoscuți, alții foști profesori, specialiști, chiar foști consilieri locali, oameni cu prestanță, respectabili și integri! Să spui că acești oameni ar putea fi cumpărați cu o masă este o insultă de cea mai joasă speță!
Viața nu se oprește în campania electorală și va continua și după ea! Să nu uităm asta și să nu uităm să fim oameni înainte de toate.
Pentru tot ce s-a întâmplat, pentru toate momentele care l-au pus pe tatăl meu într-o situație nefericită, fiind nevoit să dea până și declarații unui echipaj de poliție și să rămână cu o amintire urâtă, în loc de una frumoasă, deși nu eu ar trebui să o fac, îmi voi cere scuze.
A fost o zi tristă și care a lăsat un gust amar în familia mea, dar vom trece peste toate, oricât vom fi atacați, jigniți, vânați cu cinism, vom sta demni și vom rămâne oameni!
Tată, dincolo de această seară amară pentru familia noastră, îți doresc multă sănătate și la mulți ani!”

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (PNL): Fondurile europene – un mecanism pe care îl voi folosi pentru dezvoltarea județului, ca președinte al CJ Neamț

Articolul următor

Conducerea Primăriei Piatra-Neamț prezintă situația unităților de învățământ și a creșelor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *