ISSN 2457 - 3973

Leoreanu se întoarce la prima dragoste: candidează la Primăria Roman!

Laurențiu Leoreanu se întoarce la prima dragoste: va candida la funcția de primar al municipiului Roman.

Decizia a fost luată sâmbătă seara de conducerea PNL Neamț într-o ședință în care au fost validați toți candidații la funcția de primar.

Candidatura lui Leoreanu la Primăria Roman vine în primul rând ca urmare a intenției de vot a romașcanilor pentru acesta, conform a două sondaje realizate în ultima perioadă.

Pe de altă parte, situația de la Primăria Roman s-a complicat după ce fostul primar, Lucian Micu, și-a pierdut mandatul ca urmare a incompatibilității. Iar aici exista o discuție de natură juridică, dacă mai putea candida sau nu.

De altfel, Lucian Micu a anunțat că va susține fără rezerve candidatura lui Laurențiu Leoreanu.

”Sunt oameni cărora le place politica și o înțeleg. Unii urăsc politica. Unora le este greu de acceptat intențiile bune din politică. Eu nu știu dacă sunt priceput la politică, dar o înțeleg, pentru că are logica sa.
În ultimele zile, deși fiind deja prins în tot felul de mreje, am făcut ceea ce e mai bine – politica mea. Am prezentat, de-a lungul mandatului, aproape zilnic, munca mea și a echipei mele. Rezultatele muncii, ale viziunii și ale conlucrării înseamnă politica făcută pentru oameni. Aseară, în PNL s-a decis ca actualul deputat – Laurențiu Dan Leoreanu – să fie candidatul partidului la Primăria municipiului Roman. Este un candidat căruia nimeni nu-i contestă meritele și nici pe ale mele.
Dar, este o alegere firească, în condițiile în care eu nu-mi pot testa viitorul unei candidaturi, deoarece am trecut fără succese mari printr-o plângere făcută de o persoană de mult decedată (pentru o funcție care nu mai este legiferată ca fiind incompatibilă în prezent, fiind perfect legală acum) și în condițiile în care tot mai multe persoane devin ”influenceri în ale administrației”.
E ușor de zis: vreau să fiu primar. E destul de greu de ajuns. Și, poate, mai dificil este să fii primar, pentru că este cu adevărat de muncă. Dar, cu o experiență puternică în administrația locală, dar și în cea centrală, sunt sigur că Laurențiu Leoreanu va continua și mai bine ceea ce el a început și eu am continuat.
Îi voi sta alături, pentru că în Primărie am muncit și eu, întâi ca viceprimar, apoi ca primar și, dacă sorții vor fi alături de romașcani, voi putea să continui să ajut Romanul, de oriunde voi fi.
Și nu doar Romanul, ci întreg județul, PNL fiind singura formațiune care are o echipă capabilă să dezvolte această zonă a Moldovei. Candidatura deputatului Laurențiu Leoreanu la Primăria Roman și cea a deputatului Mugur Cozmanciuc la șefia Consiliului Județean sunt singurele care garantează că putem face pași importanți în direcția corectă. Sunt oameni pe care-i cunosc și care știu că pun mai presus de toate binele locului în care ajung să-l conducă.

Încă o dată: sunt convins că sunt alegerile corecte, iar dacă pot să pun umărul la binele comunității și al Neamțului, la fel cum văd că o fac din ce în ce mai mulți oameni, mă voi implica cu toată deschiderea și inima!”, a scris Lucian Micu pe pagina de facebook.

Articolul anterior

Incendiu provocat în miezul nopții la un bloc din Piatra-Neamț! Oameni panicați și evacuați!

Articolul următor

Descinderi la contrabandiștii de țigări din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *