• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Liberalii din Neamț se pregătesc pentru alegerile parlamentare. Pe cine mizează Mugur Cozmanciuc?!

 

Primarii și consilierii liberali din Neamț s-au întâlnit, săptămâna trecută, la Roman, la Liga Aleșilor Locali ai PNL.

Între subiectele discutate a fost și cel referitor la alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an. Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a propus să fie adoptată o rezoluție, prin care liberalii nemțeni s-au angajat să câștige 7 mandate de parlamentari.

”Să țineți minte vorba asta: cel mai important lucru e să credem noi în noi. Doar așa putem ajunge să câștigăm și încrederea oamenilor”, a fost mesajul transmis de Mugur Cozmanciuc colegilor liberali nemțeni.

Un alt mesaj important pe care l-a transmis președintele PNL Neamț ține mai degrabă de mobilizarea aleșilor locali, pionii cei mai importanți într-o campanie pentru alegerile generale.

”Este o onoare să mă aflu în mijlocul dumneavoastră la cel mai important eveniment pe care PNL în face în acest an și anume Liga Aleșilor Locali, pentru județul Neamț, un eveniment pe care, eu personal l-am așteptat de foarte mult timp. Această activitate trebuie să o faceți lunar. (…) Administrația locală e cea mai bună ocazie pentru a le arată oamenilor că pot avea încredere în noi, că ne pot da votul. Sunteți la putere în municipiul, orașul sau comuna dumneavoastră? Atunci arătați că sunteți aproape de oameni, că îi ascultați și că faceți tot ce puteți pentru a-i ajuta. Sunteți în opoziție? Să nu-i lăsați să respire în următoarele 4 luni! Să nu închideți ochii nici măcar la o hotărâre de Consiliu Local. Doar așa putem convinge oamenii că noi suntem mai buni”, a completat președintele PNL Neamț.

Totodată, în rezoluția adoptată de PNL Neamț se mai arată că proiectul ”Neamţ 2020, dezvoltare şi prosperitate”, va fi implementat de PNL prin aleşii locali, naţionali şi toţi reprezentanţii liberali din administraţie.

La Liga Aleșilor Locali au participat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Vlad Marcoci, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, consilierii județeni Florin Hopșa, Marius Nechita, Lucian Pelepco, Gabriela Banu, Monica Anton și alții, dar și primari liberali din județ și consilieri locali.

Articolul anterior

Sute de polițiști din Neamț ies în stradă în mini-vacanța de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Articolul următor

Premii obținute de artiștii de la ”Viva Allegria” pe scena Festivalului Internațional ”Music for kids” 2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *