ISSN 2457 - 3973

Liberalii strâng rândurile împotriva PSD Neamț!

După ce viceprimarul Constantin Teodorescu a avut un schimb de replici, prin intermediul presei nemțene, cu președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, a venit și rândul celui de-al doilea viceprimar liberal să intre în luptă. Vasile Popescu a sărit în sprijinul colegului de partid și primărie și l-a acuzat pe Arsene, într-o postare pe facebook, că se ocupă doar de scandaluri și jigniri.

”Liderul PSD Neamț, prin ultimile declarații, duce problemele nemțenilor în derizoriu. PSD Neamț, prin președintele său, se ocupă doar de scandaluri și jigniri. Prin această atitudine, reprezentanții de la vârful PSD Neamț dovedesc că nu au soluții pentru comunitatea din care fac și ei parte. PNL este soluția pentru municipiul Piatra Neamț, iar domnul Constantin Teodorescu si-a demonstrat calitățile de bun coleg, bun lider în Consiliul Local, un bun profesionist în activitatea profesională din mediul privat și este un om devotat față de nevoile pietrenilor. De aceea, dacă va fi cel mai bine poziționat în sondajul de opinie al PNL Neamț, poate fi un bun primar”, a declarat viceprimarul Vasile Popescu.

Anterior acestei declarații, Ionel Arsene a catalogat candidații interni pentru funcția de primar ca fiind ”papagali” și ”gâște” politice.

”Înțeleg, din ultimele declarații date de un viceprimar penelist din Piatra Neamț, ca s-a început preselecția politică în „ceață” de candidați ai PNL pentru Primărie. Eu și PSD Neamț vom lăsa ca acest concurs de-a „vreau să fiu primar” al celor din PNL să se desfășoare liber. Nu voi accepta să las privighetori liberale să își facă notorietate folosindu-se de numele meu. Nu vreau să cresc papagali politici, cu atât mai puțin gâște care nu au nimic de oferit nemțenilor decât vorbe goale și propagandistice”, susținea deputatul Ionel Arene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

A fost reactualizată lista beneficiarilor ANL din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Lista directorilor de unități școlare numiți de ISJ Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular