ISSN 2457 - 3973

Maria Apostol – candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru preşedinţia CJ Neamţ

Consilierul judeţean Maria Apostol este candidatul comun al Alianței Dreapta Unită (ADU) la preşedinţia Consiliului Județean Neamț.

Aceasta a fost prezentă oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat cei 3 co-preşedinţi ai alianţei, respectiv preşedinţi ai USR, PMP şi Forţa Dreptei.

“Este un moment istoric pentru județ, pentru cei care s-au implicat până acum pentru reforme și pentru o schimbare, este atât o mișcare proactivă, cât și una care reacționează la o mișcare politică dominată în mod abuziv și antidemocratic de către un PCR – Partidul Comasat Român. Niște oameni care se pupă și se îmbrățișează la București și care, în mod fățarnic, se scuipă la Neamț. Dar într-un mod care nu este coerent, pentru că nu poți să invoci stabilitate la nivel național și la Neamț să faci blaturi. Județul Neamț se încadrează într-un trend negativ al poiticienilor care au fost condamnați și au fugit din țară. Unde sunt bărbații care stau drept în fața justiției și-și asumă faptele? Dar avem o alternativă: cea a oamenilor cinstiți, corecți, buni pentru județ, cei care vor un județ modern și o Românie modernă. Iar candidata la președinția Consiliului Județean Neamț din partea ADU este colega noastră, Maria Apostol. Dacă așa-zișii bărbați politici au avut șansa să demonstreze și nu au livrat, eu zic că este bine să dăm șansa femeilor să demonstreze mai bine pentru județ”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

“Alianța Dreapta Unită este singura alianță care poate schimba ceva în județul Neamț. Suntem și vom fi alături de oameni. Oameni buni, dacă vreți să schimbăm ceva în județul Neamț și în România, această variantă este doar Dreapta Unită! Aducem în fața nemțenilor oameni dintre oameni, care să-i reprezinte foarte bine. Nu îmi plac vorbe mari, dar îmi place să fiu foarte exact: doar noi putem să schimbăm ceva în județul Neamț. La nivelul județului avem nevoie de investiții, la Piatra Neamț avem nevoie de finalizarea unor proiecte, avem nevoie ca standadrul de viață al nemțenilor să crească. ADU trebuie să facă totul pentru ca oamenii care nu au plecat să rămână în Neamț, iar cei care au plecat să se întoarcă acasă. Trebuie să ne păstrăm copiii acasă, suntem obligați să creăm un viitor localităților din Neamț. Dacă nu ne trezim, vom fi o țară fără viitor. Dreapta Unită este singura soluție viabilă pentru Neamț, pentru România”, a declarat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.

“Forța Dreptei consideră că atât Maria Apostol – candidata ADU pentru președinția Consililui Județean, cât și Alina Tatomir – candidata ADU la Primăria municipiului Piatra Neamț sunt cele mai bune opțiuni pentru aceste demnități publice. ADU este singura alternativă pentru a schimba ceva, pentru a ne ține copiii în țară, după cum bine spunea colegul Bogdan Gavrilescu, și pentru a le oferi un viitor mai bun decât am avut noi”, a adăugat Sorin Solomon, președintele Forța Dreptei Neamț.

“Mulțumesc colegilor din USR și partenerilor din ADU pentru încrederea acordată. Sunt consilier județean de patru ani și am reprezentat toți nemțenii. Am preluat problemele din teritoriu, le-am dus în Consiliul Județean și pe foarte multe dintre ele am reușit să le și rezolv. De aceea, dragi nemțeni, vă rog pe toți să vă alăturați echipei mele, să veniți alături de mine, să luptăm împreună și să stoptăm risipirea banului public. În cei patru ani, am fost împotriva a zeci de proiecte păguboase, care au urmărit doar interese proprii, nicidecum binele nemțemilor. Aceste lucruri trebuie să înceteze! Noi suntem aici pentru a lupta pentru binele tururor, pentru fiecare cetățean din județul Neamț. Îmi propun, alături de colegii mei, să ducem o luptă dreaptă și corectă și să aducem în fața dumneavoastră cât mai multe realizări. Alianța Dreapta Unită este singura variantă pentru alegerile din 9 iunie”, a spus Maria Apostol, candidata ADU pentru președinția Consilului Județean Neamț.

Articolul anterior

Ana Buştihan, primarul liberal care continuă alături de George Lazăr proiectele de modernizare ale comunei Grinţieş

Articolul următor

Incredibil! Iar se opreşte apa 24 ore în Piatra-Neamţ şi comunele Gârcina, Girov, Dochia şi Alexandru cel Bun

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular