ISSN 2457 - 3973

Masa Critică în IE și cu multă bucurie la Piatra-Neamț! Prefectul Panaite, din nou printre participanți! (foto-galerie)

Vineri a avut loc o nouă ediție a deja tradiționalei manifestări Masa Critică. Evenimentul de ieri a fost dedicat Zilei Universale a Iei astfel că participanții au fost îndemnați să vină îmbrăcați tradițional. Zeci de iubitori ai mersului pe bicicletă au răspuns chemării organizatorilor și au venit îmbrăcați în ii, unii chiar și cu pantaloni de pânză topită. Doamnele și domnișoarele au dat o notă specială acestei ediții, prin coronițele de flori puse pe cap sau chiar la biciclete.

După un scurt traseu pe principalele bulevarde din Piatra-Neamț, participanții au mers spre zona ”La Caiace” unde au primit din partea organizatorilor plăcinte ”poale-n brâu”. Totodată, a avut loc și un concert de muzică folk în interpretarea Elenei Shulea.

Printre participanții la această ediție s-a numărat și prefectul Vasile Panaite. Acesta este un împătimit al bicicletei și de fiecare dată când a avut posibilitatea a participat la Masa Critică. De altfel, în urmă cu o lună de zile s-a implicat alături de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, în medierea problemei apărute cu privire la neacordarea autorizației de către primărie.

Prefectul Panaite a venit ”regulamentar”, îmbrăcat în ie.

”Am participat cu bucurie la o nouă ediție a evenimentului ”Masa Critică”, dedicată Zilei Universale a Iei.  Felicit organizatorii pentru această inițiativă care a strâns, din nou, zeci de oameni frumoși, iubitori ai mersului pe bicicletă.  Îi asigur pe toți că sunt un susținător activ al Masei Critice și vor găsi în mine, de fiecare dată, un partener serios și implicat pentru proiectele pe care le derulează! Felicitări tuturor!”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Mai multe fotografii se găsesc pe pagina de facebook Masa Critică

Articolul anterior

Cutremur de 4,2 grade pe scara Richter în această dimineață

Articolul următor

Week-end fără accidente rutiere în Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *