ISSN 2457 - 3973

Mascații au descins la Săvinești! Cinci persoane au fost reținute după scandalul din 3 ianuarie!

Cinci persoane din Săvinești, bănuite de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., pe fondul unui conflict mai vechi, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani, având asupra lor mai multe obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea imobilului unui bărbat de 63 de ani, din Săvinești,  unde ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia și a două persoane, în vârstă de 36, respectiv 39 de ani. Totodată, aceștia i-ar fi adresat amenințări unui bărbat de 31 de ani.

”Prin activitatea infracțională desfășurată, cei implicați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, totodată fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurilor de protecție stabilite prin Legea 55/2020. Marți, 5 ianuarie, în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, persoanele în cauză urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamț, agentul Georgiana Moșu.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț: ”Guvernul continuă proiectele de investiții demarate prin PNDL”

Articolul următor

Au fost prinși tâlharii din Hangu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *