ISSN 2457 - 3973

Mesajul administratorilor Pensiunii Boema după incendiul din prima zi a anului 2017

Administratorii Pensiunii Boema au avut tăria de a transmite un mesaj către toți oaspeții care de-a lungul timpului le-au trecut pragul, după ce în prima zi a anului acoperișul clădirii a luat foc. Familia Hotnog a promis că, în ciuda evenimentului nefericit, vor face tot ceea ce pot pentru a turiștii care se vor caza în pensiune să se simtă și mai boemi.

”Din fericire, dupa evenimentul de aseara, unde jumatate din acoperisul Pensiunii Boema a luat foc, toti oaspetii si angajatii nostri sunt in siguranta. Ne straduim sa facem situatia mai putin neplacuta pentru toti cei afectati de veste. Inca nu stim cauzele. Cel mai important pentru noi este ca toti cei prezenti sunt in siguranta, fara niciun fel de daune fizice! Toate celelalte se vor aseza, cu ajutorul lui Dumnezeu! Va multumim pentru prietenia cu care ne-ati obisnuit si promitem sa revenim mai Boemi si cu aceeasi dragoste de oameni, ca si pana acum! Un an nou fericit si linistit!”, spun administratorii pensiunii într-un mesaj, transmis prin intermediul newsallert.ro.

Între timp, pompierii care au investigat incendiul au constatat că flăcările au pornit de la un scurt-circuit la o priză în care a fost lăsat un calorifer electric.

La momentul izbucnirii incendiului, în pensiune se aflau mai mulți turiști și angajați care au fost evacuați în siguranță.

Administratorii Pensiunii Boema au început deja să repare stricăciunile apărute în urma incendiului de la acoperișul clădirii.

Read Previous

Din nou incidente pe pârtia de la Durău

Read Next

Polițiștii de la Rutieră Piatra Neamț au fost trimiși în judecată! Alături de ei au ajuns în boxa acuzaților și 53 de șoferi care au dat mită!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *