ISSN 2457 - 3973

Mesajul primarului Dragoş Chitic pentru consilierii Cătălin Drăguşanu şi Liviu Harbuz

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a avut, marţi, prima conferinţă de presă după alegerea sa pe funcţie, în data de 5 iunie.

Cu acest prilej, Dragoş Chitic a mulţumit tuturor pietrenilor şi în special celor care i-au acordat votul pentru funcţia de primar. Acesta a dat asigurări că nu va uita proiectele propuse în campania electorală şi va urmări punerea cu rigurozitate în practică a acestora.

Totodată, primarul de Piatra Neamţ a mulţumit consilierilor locali care îşi încheie mandatul în aceste zile dar a avut şi un mesaj către viitorii consilieri locali. între care şi foştii contracandidaţi Cătălin Drăguşanu şi Liviu Harbuz. Mesajul este valabil dacă cei doi vor rămâne consilieri locali sau poate vor ocupa una sau ambele funcţii de viceprimar, pe baza negocierilor pentru majoritatea din Consiliul Local.

”Săptămâna viitoare se va instala noul consiliu local și se vor alege viceprimarii. Îi felicit pe toti cei care au obținut o funcție de consilier local, indiferent de partidul din care fac parte și îi invit deja să lucrăm împreună pentru binele orașului nostru. Îmi doresc o stabilitate în conducerea primăriei pentru următorii patru ani și stabilitate în consiliul local care să ducă la funcționalitate. Îmi doresc un consiliu local lucrativ în care să ne dezbrăcăm de haina politică și să susținem proiectele care asigură un confort sporit cetățenilor și o dezvoltare a orașului. Cred că politica trebuie făcută la sediile de partid, iar în primărie și în consiliul local trebuie să facem administrație, să arătăm pietrenilor că merităm votul lor”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Edilul a dat asigurări că Primăria va fi o instituție deschisă și transparentă, şi se va continua comunicarea cu cetățenii și consultarea populației și categoriilor socio-profesionale în problemele importante ale orașului.

”Vom merge pe linia creșterii continue a calității serviciilor publice oferite, a eliminării riscurilor financiare și asigurarea  unei stabilității financiare care să asigure o bună funcționare. Vom duce o politică fiscală locală prietenoasă, bazată pe taxe și impozite moderate – dar plătite de toți, care să asigure un confort financiar populației si să stimuleze dorința de a construi , care să atragă  investitori  și care să încurajeze  agenții economici să-și dezvolte afacerile în Piatra Neamț. Totodată , prin atragerea fondurilor europene, vom dezvolta orașul asigurând cetățenilor un grad de confort sporit ,   o creștere a calității vieții si o crestere a atractivității municipiului Piatra Neamț”, a mai spus primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Andra Dumitru – ”Arlechinul” care te face să râzi cu lacrimi!

Articolul următor

Carla’s Dreams şi Holograf vin la Zilele Municipiului Piatra Neamţ 2016. Programul complet!

Un comentariu

  • Cred ca va tineti de cuvant , sa vedem ce o sa faceti???? Nu uitati cei ce aveti putere de decizie ca puteti face ceva prntru toti locuitorii orasului acesta, Aduceti Investitori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular