NewsAllert :

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

  • 28 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Un bărbat în vârstă de 43 ani, care a stat internat în stare gravă în Spitalul Județean Neamț din cauza COVID-19, a avut curajul să îl înfrunte public pe președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

V.I. a postat pe pagina de facebook a soției un mesaj în care îi cere președintelui CJ Neamț să nu își mai asume faptul că el salvează vieți, așa cum a apărut într-un oficios al PSD.

”Măi Arsene cum poti minți oamenii in halul asta ? Tu care esti credinciosul județului si cel mai mare pupator de icoane nu te gandesti ca Dumnezeu ar putea exista totusi ? Si ca sa intelegi de ce spun toate astea afla ca ma numesc V.I. , am 43 de ani, din Piatra Neamț și presupun ca eu sunt pacientul care dupa cum spui tu in articol iti datorez tot (avand in vedere ca ‘mi-ai salvat viata’)”, a scris V.I.

În continuarea postării, bărbatul mulțumește cadrelor medicale care au făcut imposibilul să devină posibil și i-au salvat viața. Totodată, acesta amintește calvarul prin care a fost nevoit să treacă: ”Te-aș întreba ca cetățean al acestui judet pe care l-ai condus vreme de câțiva ani, de câte ori ai mers la spital să stai de vorba cu medicii care luptă în prima linie la ATI? Să vezi ce nevoi au, cu ce probleme se confruntă, dacă poate instituția CJ ( nu ‘Arsene’ așa cum te exprimi tu, că n-ai adus nimic de acasă) să ajute cu ceva? Știi că personalul de la ATI este epuizat atât fizic cât și psihic? Știi că în rezerva unde eram eu conectat la două surse de oxigen, ziua erau aproape 50 de grade? Cum poate un bolnav care tânjește după o gură de oxigen să respire la o asemenea temperatură din cauza faptului că nu erau nici măcar jaluzele la geamuri? (nu mai vorbesc de aer condiționat). Sau cum lucrează cadrele medicale îmbrăcate în combinezoane, cu cizme și mănuși în mâini? Știi că voiam uneori să-mi fac nevoile și așteptam câte 30-45 de minute să vină cineva să-mi aducă un scaun (wc), deoarece erau doar două infirmiere pe două etaje, și că nu mâncam doar ca să nu fiu nevoit să-mi fac nevoile? Habar n-ai de toate aceste probleme și tu vii ca un mare nesimțit ce ești să te lauzi că ai investit bine banii nemțenilor într-un spital pe un câmp în afara Iașului făcut din containere? Iar la inaugurarea spitalului aveți tupeul să spuneți că mai sunt doar 2-3 în toată Europa?”.

Nemțeanul a adus aminte și de atitudinea și limbajul pe care Ionel Arsene l-a folosit în raport cu reprezentanți ai instituțiilor statului, dar a precizat că nu se teme că va fi ”trosnit”.

”După ce vei citi acest comentariu, mi-aș dori să-mi transmiți că vrei să “ ma trosnești” așa cum am văzut că-ți place să ameninți pe alții, iar eu voi răspunde prezent oricând la invitația ta, să stăm față-n față, chiar și așa în convalescență cum sunt acum, iar dacă tot scrie în articol că sunt obez cred că-ți va fi ușor să-mi dai un dos de palmă! Sper ca toți acei procurori și judecători care stăteau în ploaie și făceau grevă când PSD ul schimba legile în fiecare noapte, să-și aducă aminte de tine că erai tot timpul în dreapta infractorului Dragnea care conducea acel război impotriva justiției!”, a subliniat bărbatul.

Mesajul complet al acestuia către Ionel Arsene poate fi citit https://www.facebook.com/crina.iacoboaea

Articolul anterior

Accident mortal în Neamț. O femeie a decedat.

Articolul următor

Dragoș Chitic spune că a fost victima unui atac de denigrare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *