ISSN 2457 - 3973

Mihai Alexandru: Îmi depun demisia de onoare din funcția de co-preşedinte ALDE Neamț! Să facă la fel toți membrii Biroului Permanent Județean!

După atacurile conducerii ALDE Neamț – aripa Tăriceanu – asupra sa, Mihai Alexandru a anunțat astăzi că demisionează din funcția de co-preşedinte al filialei.

El a respins categoric acuzațiile de trădător ce i-au fost aduse de Iulian Luca şi Ion Asaftei – primvicepreşedinte, respectiv co-preşedinte ALDE Neamț – şi a cerut tuturor membrilor Biroului Permanent Județean al filialei să îşi depună demisiile de onoare.

Iată ce a spus Mihai Alexandru în postarea sa intitulată “Vreau să fac o politică curată, nu bazată pe intrigi”.

“Matematica n-a funcţionat nici după rezultatele de la alegerile locale, nici după cele parlamentare. E mai simplu pentru unii să nu facă nimic, să se ocupe doar de intrigi, ca să vină apoi la masa pusă. Eu n-am să mă abat niciodată de la principii şi nu voi sacrifica niciodată bunul simţ şi onoarea, aşa cum fac unii, pentru a se compromite prin intrigi sau pentru a-şi satisface interesele meschine. Am fost certat că am obţinut la Senat mai multe voturi decât partidul, ceea ce „este o problemă“. Oricum, rezultatul de la Neamţ este sub media naţională a partidului şi este sub ceea ce şi-a propus managementul de campanie la început. Scenariile cum că aş fi colaborat cu alte partide sunt fabulaţii plecate de la personaje care s-au ocupat cu astfel de scenarii prin toate partidele prin care au trecut, fiind folosite numai în scopul dezbinării. Am solicitat public să se facă o analiză pertinentă a alegerilor de la Neamţ, analiză din care partidul să iasă întărit pentru viitor. Deşi nu am fost parte a managementului campaniei de la Neamţ, vreau să dau un semnal către conducerea centrală şi judeţeană a ALDE şi consider un gest de onoare demisia mea din funcţia de copreşedinte ALDE Neamţ. Am convingerea că acest lucru ar trebui să-l facă toţi membrii Biroului Judeţean Neamţ, urmând ca, după o analiză onestă, toţi cei care vor dori funcţii de conducere în ALDE să acceadă la funcţii prin organizarea de alegeri statutare şi legitime. Cu siguranţă cei din conducerea ALDE România ar trebui să găsească o soluţie optimă pentru asigurarea interimatului până la momentul alegerilor interne. Cred că timpul conflictelor interne a trecut, oamenii vor fapte şi proiecte concrete. Fie ca finalul de an să vă aducă linişte şi pace! Sărbători fericite!”.

Ca şi concluzie, credem că nimeni din Biroul Permanent Județean al ALDE Neamț nu va demisiona iar Mihai Alexandru va fi exclus, cât de curând, din partid.

Read Previous

Andreea Grăpinoiu, sportivul anului 2016 în județul Neamț! Prof. Valentin Gavril, antrenorul anului 2016 în județul Neamț! Lista cu toți laureații!

Read Next

Turkish Kebab, primul fast-food din Piatra Neamț care oferă mâncare gratuită ”în așteptare”! Ce înseamnă acest lucru? Te poți implica și tu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *