ISSN 2457 - 3973

Minori prinşi de un poliţist local din Piatra-Neamţ după ce au furat un telefon mobil

Doi minori au fost prinși de un polițist local, după ce au sustras un telefon mobil, unui tânăr ce se afla în ştrandul din Piatra-Neamț.

Incidentul i-a fost semnalat polițistului local aflat în patrulare în zona restaurantului din ştand, de către un minor, vineri, 20.05.2022, în jurul orei 15.00.

Acesta a declarat că telefonul i-a fost luat din mână, de către alți doi adolescenți, ce se plimbau cu bicicletele, în apropiere.

„Agentul Poliției Locale Piatra Neamț a pornit imediat după cei doi, depistându-i pe strada Aleea Brazilor, în dreptul podului de la Căprioara. Cu sprijinul echipei de intervenție rapidă, R.S. și A.S., cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost conduși la sediul Poliției Locale unde, după ce au fost identificați, au fost predați Poliției municipiului Piatra-Neamț, în baza documentelor de constatare a infracțiunii de furt, în vederea continuării cercetărilor. Telefonul mobil furat a fost restituit aparținătorului”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Articolul anterior

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, a vizitat centrele DGASPC Neamţ

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): Pachetul „Sprijin pentru România” a fost adoptat de Guvern!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular