ISSN 2457 - 3973

Moarte cumplită a unei bătrâne din Neamţ. A luat foc patul în care dormea.

O bătrână în vârstă de 77 ani, din localitatea Vădurele (comuna Cândeşti), a avut parte de o moarte cumplită. Ea a ars în patul în care dormea, din cauza jarului căzut din sobă.

„În data de 25 ianuarie, în jurul orei 07:36, prin apel la 112, Dispeceratul integrat ISU – SAJ Neamț a fost înștiințat despre decesul unei persoane, survenit în urma unui incendiu produs în interiorul unei locuințe din localitatea Vădurele  comuna Cândești. Apelantul ne-a informat că incendiul a fost stins. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu. Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit o femeie, de aproximativ 77 de ani ce nu prezenta semne vitale, pe un pat amplasat în imediata apropierea unei sobe. Incendiul s-a manifestat într-o cameră, la nivelul unui pat, în care se afla o persoană. Jarul căzut din sistemele de încălzire pe materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat locotenentul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatele de la Serviciul de Medicină Legală pentru a da o rezoluţie în acest dosar.

Articolul anterior

Record absolut de infectări în România. Peste 34.000 cazuri COVID.

Articolul următor

Fake-news demontat: terasele NU se închid la ora 22!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular