ISSN 2457 - 3973

Motivele demisiei lui Iacoban din Consiliul Local Piatra Neamț!

Constantin Iacoban a demisionat din Consiliul Local Piatra Neamț și a postat pe pagina sa de facebook motivația pe care a depus-o și la sediul ALDE Neamț.

Succint și elegant, Iacoban a prezentat în special opiniei publice înțelegerile din interiorul partidului dar și sprijinul pe care l-a avut în interior, pe linie politică și financiară.

Am putea spune că ultima misiune a lui Iacoban, cea de consilier local la Piatra Neamț, a fost dusă până la capăt! Cele 3 voturi cu pix verde pentru susținerea viceprimarilor PSD-PMP ar fi dovada.

”Dragi colegi de partid, dar și dragi cetateni care m-ati votat, astăzi (vineri – n.r.) mi-am dat demisia din calitatea de consilier municipal, demisie înaintată încă de la ora 8:30 către co-presedintii ALDE Neamt. Conform înțelegerii, candidatura mea a fost pentru a sprijini echipa în a avea un scor cât mai bun, dar având în vedere că unii colegi au dat alte conotații acestei demisii, ceea ce eu regret amarnic, m-am hotărât să fac publică aceasta scrisoare ce cuprinde demisia, dar în același timp vreau să vă asigur că din calitatea mea de membru de partid voi reprezinta mereu interesele cetățenilor și voi fi un sprijin pentru colegii care se lupta și ei pentru cetățeni”, a declarat Constantin Iacoban. demisie Iacoban

În timp ce unii și-au frecat mâinile de bucurie și au concluzionat că, odată cu această demisie, Iacoban a ieșit din viața publică, credem că fostul președinte al CJ Neamț nu și-a spus ultimul cuvânt!

Articolul anterior

Atenționare de călătorie în Turcia din partea Ministerului Afacerilor Externe din România!

Articolul următor

EXCLUSIV Mărturii din infernul de la Nisa!

Un comentariu

  • 25 de ani… ai lins suficient…functii peste functii.Fuguta acasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *