ISSN 2457 - 3973

Motociclist din Sibiu, mort după ce a căzut în albia pârâului Izvorul Muntelui, pe Axialul de la Durău

Un motociclist din Sibiu a murit după ce a căzut în albia pârâului Izvorul Muntelui, pe Axialul de la Durău la Izvorul Muntelui.

Bărbatul făcea parte dintr-un grup de 7 motociclişti.

La un moment dat, colegii au sesizat dispariţia acestuia şi au anunţat la 112.

Imediat s-a constituit un grup de căutare format din poliţişti, pompieri, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

„La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia. Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns. Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari. În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 kilometri, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată. Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au constatat că într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Articolul anterior

PSD, PNL şi AUR – singurele partide care intră în Consiliul Judeţean Neamţ! Iată rezultatele finale!

Articolul următor

Mesajul deputatului Laurenţiu Leoreanu cu prilejul Înălţării Domnului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular