ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, apel către politicieni: ”Nu vă folosiți, cinic, de criză pentru a induce panica!”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a transmis, duminică, un mesaj către populație dar și către clasa politică, în ceea ce privește situația prin care trece România.

Nemțenilor, Cozmanciuc le-a transmis să nu intre în panică dar totodată să asculte mesajul transmis de autorități.

”Nu avem motive de panică, trebuie doar să respectăm instrucțiunile autorităților, să stăm cât mai mult posibil în casă, pentru a ne proteja pe noi și cei dragi. În județul Neamț autoritățile gestionează situația, dar depinde și de fiecare dintre noi cum trecem peste această perioadă dificilă! Nu uitați: vă informați doar din surse oficiale, nu vă panicați, stați în casă, spălați-vă pe mâini, cât mai des și cu rigurozitate”, a declarat președintele PNL Neamț.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis și un mesaj către toți politicienii, să nu se folosească de această situație pentru a-și crește capitalul politic.

”Fac un apel ferm către toți politicienii: nu vă folosiți, în mod cinic, de această criză pentru a răspândi informații trunchiate, pentru a induce panica! Să dăm dovadă de responsabilitate și să punem umărul la rezolvarea crizei, nu la agravarea ei”, a mai spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Coronavirus/ Cifrele care contează cu adevărat: 9 pacienți VINDECAȚI și ZERO decese în România!

Articolul următor

ALERTĂ Femeia din Piatra-Neamț, infectată cu coronavirus, NU a venit din Italia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular