ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: Companiile americane anunță investiții de 10 miliarde de dolari în România, după vizita președintelui Klaus Iohannis

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, susține că vizita președintelui României, Klaus Iohannis, în SUA, produce primele efecte. Parlamentarul nemțean a precizat că peste 10 miliarde de dolari ar urma să fie investite în diverse proiecte, în România, de companiile americane, ca urmare a întâlnirii dintre Klaus Iohannis și Donald Trump.

”Întâlnirea președintelului Klaus Iohannis cu președintele SUA, Donald Trump, produce deja efecte: companiile americane anunta investiții de peste 10 miliarde de dolari în România. La numai două zile de la vizita Presedintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră. Consiliul de Afaceri Americano-Român (AMRO), o organizație non-profit cu sediul la Washington, care reprezintă companii din Fortune 500 care fac afaceri în România, a comunicat după întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu președintele Donald Trump că sprijinul SUA pentru România va avea un efect pozitiv pentru economia românească în condițiile în care ”companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România”, a declarat președintele PNL Neamț.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a adăugat că prestigiul și credibilitatea președintelui Iohannis au păstrat investițiile strategice în România, ”puse în pericol de măsurile haotice și ostile ale guvernării PSD-ALDE”. Parlamentarul a precizat că garanția pe care o reprezintă președintele Romaniei pentru stabilitatea investițiilor aduce noi proiecte noi importante în economia românească.

”Promovarea și garantarea investițiilor private reprezintă cel mai important pilon pentru o dezvoltare economică sănătoasă într-o Românie normală, care poate să ducă la creșterea numărului de locuri de muncă mai bine pltătite pentru români și la creșterea bunăstării în general”, a explicat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Read Previous

Directori noi la 6 școli din județ, la pachet cu 7 inspectori școlari cu delegație

Read Next

Un șofer beat a murit după ce s-a izbit cu mașina de mai mulți copaci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *