ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: Guvernul Cioloş va sprijini regiunea Moldovei dar şi Republica Moldova

Desemnarea lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru reprezintă una dintre cele mai benefice şi inspirate măsuri administrative de care a beneficiat România în ultimii ani, a declarat, luni, într-un comunicat de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.
Parlamentarul a adăugat că Dacian Cioloş este un specialist profund conectat la agenda politicilor europene.
”Această virtute profesională ne poate asigura păstrarea orientării României pe coordonatele parteneriatului euro-atlantic. Mai ales în acest zile de suferinţă trăite cu intensitate la Bucureşti, Paris sau Beirut, se cuvine să ştim să fim împreună, să ne asumăm ceea ce ne revine fiecăruia în parte şi să nu ne abatem de la seriozitatea şi profesionalismul de care România are atâta nevoie. Experienţa acumulată în funcţia de comisar european îi oferă maturitatea de care un premier are nevoie. Iar bunele relaţii deja existente cu marile cancelarii occidentale reprezintă un excelent atu, care va contribui la recuperarea credibilităţii pierdute prin guvernarea Ponta. Din aceeaşi perspectivă, sunt convins de faptul că acest cabinet va contribui la sprijinirea Republicii Moldova în sensul integrării acesteia în marea familie europeană”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.
Parlamentarul crede că premierul desemnat va face toate demersurile ca şi regiunea de nord-est să nu mai fie cea mai săracă regiune a Uniunii Europene.

”Este nevoie de investiţii în infrastructură, de atragerea unor fonduri substanţiale pentru dezvoltarea regională, iar România trebuie să prioritizeze proiectul de modernizare a acestei regiuni. Componenţa Guvernului Cioloş are puterea de a ne da speranţa unui bun reînceput. Experienţa şi profesionalismul sunt elemente de care o astfel de echipă are nevoie. Vom urmări cu atenţie gesturile acestei echipe guvernamentale şi vom căuta să oferim susţinerea de care au nevoie toate măsurile bune pentru România”, a mai spus deputatul liberal Mugur Cozmanciuc

Articolul anterior

O teorie fantastică dar posibil reală a zilelor noastre! Ce ne așteaptă?

Articolul următor

Ioan Chelaru a anunţat când ar putea fi votat Guvernul Cioloş

Un comentariu

  • cred ca dl. deputat si sef pnl neamt are o problema de logica sau ne ia pe toti de prosti.ciolos a fost un ministru al agriculturii modest fara mari realizari.cand a fost comisar pe agricultura nu a facut ceva deosebit pentru romania ci pentru franta.marele probleme cu care se confrunta agricultura(sisteme irigatii,subventiile) poarta marca ciolos.a visa ca noul guvern trimis de ue, ca sa nu zic impus, nu are nici o treaba cu moldova nici de dincolo nici de dincoace de prut.ma intreb ce argumente a folosit iohanes si ciolos de a facut din parlamentul romaniei o marioneta.doamna propusa la justitie era foarte slaba si nu avea nici o legatura cu justitia.cu toate acestea din dispozitii ierarhice cele 7(sapte)comisii au fost incapabile sa voteze corect si i-au dat aviz pozitiv.pana si ciolos a inteles ca s-a facut de ras cu aceasta nominalizare si a retras-o.acum pampalaii din cele sapte comisii se vor reuni din nou.cascadorii rasului.asadar dl cozmanciuc are dreptul sa viseze cu ochii deschisi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular