ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: Guvernul PSD tratează judeţele Moldovei la capitolul ”Diverse”

Guvernul PSD tratează judeţele din regiunea Moldovei la capitolul ‘Diverse’, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL Neamţ.

Acesta a solicitat Executivului să introducă în Master Planul de Transport două autostrăzi, respectiv Iaşi-Târgu Neamţ – Târgu Mureş şi Suceava – Bucureşti.

„Moldova, ca şi regiune istorică, este pe locul al doilea ca populaţie şi pe locul trei ca suprafaţă, dar este la coada clasamentului ca alocaţii financiare. Avem doar promisiuni. Autostrada este motorul dezvoltării economice, dar, deocamdată, este ca deziderat pentru 2020. Solicităm Guvernului să facă toate demersurile ca această regiune să nu fie tratată ca o regiune care aduce doar voturi pe baza pomenilor electorale, ci să fie tratată cu respect ca orice regiune europeană. Solicităm Guvernului PSD să îşi aloce atenţia în mod egal faţă de orice judeţ din Moldova şi faţă de această regiune”, a declarat afirmat Mugur Cozmanciuc.

Parlamentarul a adăugat că rectificarea bugetară nu ajută comunităţile locale din Moldova şi nici nu demonstrează că există excedent bugetar la nivel naţional.

Articolul anterior

PNL îl caută pe Leoreanu la Roman de vulnerabilități!

Articolul următor

Tragedie la Costişa! Un tânăr de 16 ani s-a înecat în Bistriţa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular