ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc – liderul PNL Neamț, anunț de ultimă oră despre Autostrada Moldovei

Autostrada Moldovei este o prioritate pentru PNL iar în acest sens au fost realizate acțiuni concrete, a declarat, joi, președintele filialei PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Acesta a precizat că pe tronsonul Târgu Mureș – Târgu Neamț este în derulare contractul de revizuire și completare a Studiului de Fezabilitate, cu termen de predare septembrie 2020.

Cozmanciuc a adăugat, citându-l pe ministrul Transporturilor, că Guvernul PNL are asigurată în buget finanțarea și, după predare, în maxim 4 luni vor fi obținute avizele și acordurile.

”Da, PNL are ca prioritate regiunea Moldovei, iar interesul pentru Autostrada Unirii este clar manifestat prin acțiuni concrete! Îi mulțumesc ministrului Transporturilor Lucian Bode pentru ce face pentru Autostrada Unirii”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Tronsonul Târgu Mureș – Târgu Neamț face parte din A8 și ar urma să aibă circa 183 de kilometri.

Pe sectorul Iași – Ungheni, ministrul Lucian Bode a precizat că în momentul de față, autoritățile sunt la capitolul licitație pentru revizuirea și completarea studiului de fezabilitate.

Pe sectorul Târgu Neamț – Iași, de circa 120 de kilometri, va fi lansată o licitație pentru revizuirea documentației necesare.

Articolul anterior

Un nou deces în Neamț din cauza gripei

Articolul următor

Municipiul Piatra-Neamț este prezent la Târgul de Turism al României

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular