ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): Am votat pentru ca judeţul Neamţ, Moldova şi România să continue proiectele de dezvoltare.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a votat la primele ore ale dimineții, fiind însoțit de primarul Andrei Carabelea și deputatul Mara Calista.

Cozmanciuc a subliniat importanța votului de duminică: „Am votat pentru ca judeţul Neamţ, Moldova şi România să continue proiectele de dezvoltare. Am votat ca acest judeţ să fie bine reprezentat în Guvernul şi Parlamentul României. Am votat pentru nemţeni. Astăzi este o zi importantă pentru judeţul Neamţ şi pentru România şi îmi doresc ca toţi cetăţenii să meargă la vot. Este un drept şi în egală măsură o obligaţie civică. Este momentul ca fiecare să îşi exercite dreptul de vot astfel încât în România să cunoaştem dezvoltare”.

Deputatul liberal Mara Calista a declarat: „Am votat pentru noi, pentru tineri, pentru infrastructură şi locuri de muncă, pentru investiţii şi viitorul acestui judeţ, al copiilor noştri. Îi îndemn pe toţi să iasă la vot, avem acest drept şi această obligaţie, o dată la patru ani iar la ora 21.00 să avem una dintre cele mai mari prezenţe la vot din România şi din judeţul Neamţ”.

Articolul anterior

A început votarea în Neamț. Iată prezența la ora 08.00 în orașe și mediul rural.

Articolul următor

Primarul Andrei Carabelea: Am votat pentru un spital nou la Piatra-Neamț.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *