ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”Bani de la Guvern pentru localitățile din Neamț afectate de inundații!”

Guvernul a alocat în ultima ședință 5 milioane de lei care vor fi distribuiți în zonele afectate de inundațiile din ultimele săptămâni.

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat că o parte din această sumă va ajunge și în județul Neamț.

Cozmanciuc a avut o deplasare în mai multe localități nemțene afectate de inundații și a stat de vorbă cu autoritățile locale dar și cu oamenii pentru a vedea ce măsuri trebuie luate imediat.

”Pentru ca evaluarea în teren să fie una corectă din punct de vedere administrativ, i-am invitat pe prefectul județului Neamț, George Lazăar și pe Marius Nechita – directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț pe teren. Ieri am fost la Pipirig, Poiana Teiului, Borca pentru a discuta cu autoriățile locale și oameni din comunitate despre măsurile ce trebuie luate pentru a atenua pierderile. Am anunțat că în prima fază vor veni și la Neamț bani de la Guvern, din cei 5 milioane de lei alocați. Am constatat că la Poiana Teiului, pârâul Bolătău care duce la Mănăstirea Petru Voda are nevoie de reparații. Și gospodăriile de-a lungul pârâurilor Cinei, Brânză , Țiganu și Argelea au fost afectate, de aceea au nevoie de ajutor. Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a-i ajuta pe cei afectați”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Un individ care și-a bătut mama a ajuns în Arestul Poliției Neamț

Articolul următor

Bătaie colectivă la Bodești, pentru o bucată de pământ, sfârșită la spital și în arest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *