ISSN 2457 - 3973

Municipiul Piatra-Neamţ are un nou arhitect-şef

Andrei Ciubotaru (52 ani) este noul arhitect-şef al municipiului Piatra-Neamţ, funcţie pe care o ocupă în baza unui concurs organizat de municipalitate marţi, 2 martie 2021.

 „Această mutare reprezintă pentru mine o ieșire din zona de confort, respectiv partea de proiectare în care am profesat 25 de ani și, în același timp, o încercare de a aduce un suflu nou în ceea ce privește relația proiectant – administrație locală, dar și cetățean – primărie.  Pornesc cu foarte mult entuziasm pe acest drum și îmi doresc să eficientizez activitatea Direcției de Urbanism”, a declarat arh. Andrei Ciubotaru.

Primarul Andrei Carabelea a declarat că noul arhitect-şef este absolvent al Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, a lucrat 25 de ani în mediul privat şi este membru al Registrului Urbaniştilor din România.

„Am încredere în arhitectul Andrei Ciubotaru pentru că este genul care știe să îmbine arhitectura modernă cu cea clasică. Cred că este omul potrivit să pună pe planșă și în aplicare conceptul de noua Piatra. Aici, de cealaltă parte a baricadei, va avea ocazia să vină cu soluții, să le implementeze, alături de provocarea de îmbunățire a colaborării dintre municipalitate și proiectanți. Îl felicit și îi doresc mult succes și multă putere de muncă. Pornește la acest drum cu o mare responsabilitate, în condițiile în care pietrenii au așteptări mari de la noua noastră echipă”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
Concursul pentru ocuparea acestei poziții a constat în patru probe, respectiv probă de limba engleză, probă de competențe în aplicații grafice pentru module de arhitectură, proba teoretică și interviul.
Andrei Ciubotaru își va începe activitatea la Primăria Piatra-Neamț la sfârșitul lunii martie.

Articolul anterior

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Articolul următor

Iată ce spun noii subprefecţi de Neamţ, Florin Zaharia (USR) şi Ioan Meraru (PLUS)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular