ISSN 2457 - 3973

Municipiul Roman rămâne și luni fără apă! Urmează sistarea la Tîrgu Neamț, Bălțătești, Agapia, Vânători Neamț și Răucești!

Problemele se țin lanț cu furnizarea apei potabile în mai multe localități din județul Neamț. După ce anul trecut avariile au lovit municipiul Piatra-Neamț, anul acesta este rândul municipiului Roman.
Luni este a șasea zi în care orașul nu are apă din cauza unei avarii la stația de la Preutești. Nimeni nu poate spune deocamdată când va fi reluată furnizarea apei la Roman iar toate oalele se sparg în capul primarului deși compania aparține Consiliului Județean Neamț.
”ApaServ anunţă utilizatorii din municipiul Roman că din cauza complexităţii lucrărilor de remediere a avariei apărute la conducta de aducţiune a municipiului, a sistat furnizarea apei potabile, astăzi, 30/09/2019 începând cu ora 09:30 până  la remediere. Vom reveni în cursul acestei zile cu detalii referitoare  la situaţia din teren şi reluarea furnizării apei potabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Apaserv.
Probleme nu sunt doar la Roman ci au ajuns și în zona Tîrgu Neamț acolo unde ar putea fi sistată furnizarea apei până pe data de 7 octombrie.

”ApaServ anunţă utilizatorii săi că, din cauza avariilor pe reţeaua de aducţiune Preuteşti- Târgu Neamţ şi a consumului mare de apă din această perioadă, în oraşul Târgu Neamţ şi comunele Bălţăteşti, Agapia, Vânători Neamţ, Răuceşti, se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la oprire totală, în perioada 30.09.2019, ora 12:00 până pe 07.10.2019, ora 12:00. Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod rational apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Apaserv.

Articolul anterior

„România Educată”, proiectul Președintelui Iohannis, la aniversarea a 100 de ani de învățământ universitar românesc la Cluj Napoca

Articolul următor

Un copil și un bărbat au luat foc după ce au aprins grătarul cu benzină!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *