ISSN 2457 - 3973

Neamţ – Un bărbat şi-a salvat soţia în ultima clipă de un agresor sexual

O femeie în vârstă de 56 ani, din Vânători-Neamţ, a fost salvată în ultima clipă de soţul ei, în faţa unui individ care intenţiona să o violeze.

„În urma investigațiilor a reieșit faptul că în timp femeia se deplasa pe digul unui râu din Târgu-Neamţ spre locuința acesteia, ar fi fost acostată de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Vânători Neamț, care ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, cu intenţia de a întreţine relații sexuale. La scurt timp, soțul persoanei în cauză a intervenit şi l-a imobilizat pe bărbat, împiedicând astfel consumarea faptei. Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în urma documentării activității infracționale bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Astăzi, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

14 localităţi din Neamţ, în SCENARIUL ROŞU. Lista valabilă joi, 8 aprilie.

Articolul următor

Ambulanţa acuză Spitalul Roman în cazul pacientului preluat fără degetul amputat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *