ISSN 2457 - 3973

Nemţean arestat pentru trafic de minori şi agresiune sexuală

Un bărbat în vârstă de 44 ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile sub acuzaţia de trafic de minori şi agresiune sexuală.

Procurorii DIICOT Neamţ au efectuat două percheziţii la domiciliul acestuia dar şi la alte persoane, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane mobile dar şi ale mijloace de probă care interesează cauza.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta. De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați, obținând în acest mod sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

La sediul DIICOT Neamţ au fost conduse 4 persoane însă doar individul în vârstă de 44 ani a fost reţinut după care arestat preventiv.

La activități au participat polițiști din cadrul IPJ Neamț și jandarmi ai IJJ Neamț.

Articolul anterior

Accident cu victimă pe DN 15G spre Mănăstirea Văratec

Articolul următor

Două tinere au fost rănite într-un accident rutier la Ştefan cel Mare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular