ISSN 2457 - 3973

Nemțean ucis de un italian cu 14 lovituri de cuțit! Crima a avut loc într-un parc din Torino!

Claudiu Gheorghe Astanei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, a fost omorât, duminică, într-un mod sadic de un italian în vârstă de 66 ani.

Claudiu se afla în jurul orei 20,00 înparcul din Piazza Bottesini, din cartierul Barriera din Milano din orașul Torino când un italian aflat în stare de ebrietate s-a năpustit cu un cuțit asupra lui, fără nici un motiv,

Claudiu a fost înjunghiat de 14 ori în spate, gât și abdomen și nu a apucat decât să îi strige criminalului ”lasă-mă în pace”.crima Astanei2

După crimă, Michele Rignanese (66 ani) a fugit și a fost pins mai târziu de carabinieri.

Italianul, cu antecedente penale tot pentru omor, a recunoscut crima și a fost arestat. Lama cuțitului cu care a comis fapta este de 14 centimetri.

Sora victimei este singura rudă din Torino însă nu are cei 2.700 de euro pentru a putea trimite corpul fratelui ei la Roman, pentru a-l înmormânta creștinește. Comunitatea de români din Torino a început o acțiune de strângere de fonduri în acest sens.

Totodată, joi, 17 martie, de la 18.00, românii se vor strânge în Piazza Bottesini pentru a aprinde o lumânare și a pune o floare în locul în a fost ucis Claudiu.

Articolul anterior

Doi tineri din Tîrgu Neamţ au jucat la slot-machine cu o bancnotă lipită de o folie!

Articolul următor

Piatra Neamţ participă la ”Ora Pâmântului”

Un comentariu

  • O crima odioasa pacat de acel on tinar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *