ISSN 2457 - 3973

Nemțeanul care și-a ucis tatăl a fost reținut

Criminalul în vârstă de 48 de ani, care și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit, a fost reținut, marți, pentru 24 de ore și urmează ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul din Roman este acuzat de infracțiunea de omor.
În noaptea de luni spre marți, individul și-a ucis tatăl, în vârstă de 90 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit.
”În urma sesizarii, polițiștii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat corpul neînsufletit al unui bărbat, în vârstă de 90 de ani. Imediat s-a constituit o echipă formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț, care sub coordonarea unui procuror criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț, au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Din primele cercetari efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că cel bănuit de comiterea faptei ar fi un bărbat care locuia împreună cu victima”, declarau polițiștii la demararea anchetei.
Între timp, la audieri, suspectul nu a negat fapta dar nici nu a confirmat-o, fiind într-o stare de tulburare psihică evidentă. De altfel, surse din cadrul anchetei spun că acesta a fost internat de mai multe ori la secția de psihiatrie. Va urma și o expertiză psihiatrică pentru a se constata dacă avea discernământ la momentul comiterii crimei și dacă se impune o internare la un spital de specialitate sau, dacă va fi condamnat la închisoare, poate să își ispășească pedeapsa într-un penitenciar.
Read Previous

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de lângă Orion – Dărmănești

Read Next

Bătrână găsită decedată într-un apartament din Piatra-Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *