ISSN 2457 - 3973

Nemțenii vor avea un spital regional nou! Ionel Arsene: “Le-am promis oamenilor un sistem medical de calitate”

Guvernul a facut astazi un prim și important pas pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta de la Iași, prin preluarea terenului necesar construirii acestuia.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene – cel care conduce de facto și organizațiile PSD din zona Moldovei – a fost unul dintre cei care a susținut demararea acestui proiect cât mai repede.

“Le-am promis nemtenilor un sistem de sanatate demn de increderea si asteptarile lor iar alaturi de colegii din Guvernul PSD vom reusi sa le oferim acest lucru aici la ei acasa, in Moldova. Faptul ca zona noastra este prima care va beneficia de un spital regional arata inca o data, ca dupa ani de zile in care autoritatile centrale au ignorat nevoile Moldovei acum beneficiem in sfarsit de atentia pe care o meritam din partea Guvernului Romaniei”, a declarat Ionel Arsene. 

Președintele CJ Neamț a explicat că și Spitalul Județean de Urgența Piatra-Neamț va beneficia de o finanțare consistentă.

“Prin construirea Spitalului Regional de la Iasi, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, care va beneficia de investitii majore, ne vom indeplini promisiunea facuta nemtenilor, aceea de a le pune la dispozitie un sistem de sanatate performant, la care ei sa apeleze cu toata increderea. Sunt recunoscator Guvernului Romaniei pentru faptul ca a decis ca primul dintre cele trei spitale regionale sa fie construit la noi, in Moldova”, a mai spus Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean și al PSD Neamț.

    Articolul anterior

    Sondaj: Cine vrei să cânte la Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamț organizat de Consiliul Județean?

    Articolul următor

    Primăria Piatra-Neamț a desemnat câștigătorul licitației privind administrarea pieței centrale

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular