ISSN 2457 - 3973

Newsallert propune tuturor candidaților la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț o dezbatere față în față

Newsallert.ro propune PUBLIC tuturor candidaților la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț să participe la o dezbatere publică pe teme care țin de administrația locală.

Considerăm că populația municipiului Piatra Neamț are nevoie de dezbateri față în față între candidați, de răspunsuri clare oferite de aceştia (şi nu pregătite de staff-urile de campanie) şi mai ales de transparență.

Din aceste motive vom înainta oficial către toți candidații la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț o solicitare, în scris, de a fi prezenți în această dezbatere.

De asemenea, după stabilirea de comun acord a zilei, orei şi locației dezbaterii, vom solicita şi locuitorilor municipiului Piatra Neamț să fie prezenți la dezbatere. Aceste alegeri sunt pentru destinul municipiului Piatra Neamț şi nu pentru cel al viitorului primar, deci implicarea cetățenilor este mai mult decât necesară!

Totodată vom invita toți colegii din mass-media din Piatra Neamț pentru a participa interactiv la dezbatere.

Considerăm că până în momentul de față locuitorii din Piatra Neamț nu au beneficiat de o campanie reală în condițiile în care candidații nu s-au confruntat direct ci doar au pozat în feți frumoşi sau prințese!

Dezbaterea este instrumentul cel mai democratic al unei campanii electorale!

 

Articolul anterior

Curtea de Conturi a descins la Spitalul Judeţean Neamţ

Articolul următor

Festivalul Dacic de la Piatra Neamț, singurul din Moldova de acest gen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *