NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

NUMELE CELOR 7 DIRECTORI NUMIȚI DE ISJ NEAMȚ! ALTE 3 POSTURI DE ADJUNCȚI AU FOST DESFIINȚATE!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț a decis, în ședința de luni, eliberarea din funcție a 7 directori și directori adjuncți și implicit numirea altor profesori în aceste funcții.

La Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Neamț, în locul Sorinei Mihaela Apostuol Vasilescu a fost numită în funcția de director adjunct Maria Cristina Araveicei.

La Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț a fost eliberat din funcție, prin demisie, directorul adjunct Adina Raluca Margine și a fost numită pe funcție Agneta Tolocan.

La Școala Gimnazială ”Iustin Pârvu” din Poiana Teiului a fost numită Milica Olaru în funcția de director adjunct în locul lui Ioan Rășchitor.

La Școala Gimnazială Zănești a fost numit director adjunct Elena David în locul lui Ioan Milea, numit inspector școlar general adjunct.

La Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra Neamț revine în funcția de director general Mihăiță Albu, în locul Luminiței Moscalu.

La Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț a fost eliberată din funcția de director adjunct Elena Anițulesei și a fost numită Carmen Maria Nohai.

La Școala Postliceală Sanitară de Stat din Piatra Neamț a revenit pe funcția de director fostul inspector școlar adjunct Mihai Floroaia și eliberează postul Irina Gângă.

În fine, poate cea schimbarea cu cea mai mare rezonanță este la Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț unde a fost eliberat din funcție directorul adjunct Grigoruță Oniciuc prin reducerea postului.

Aceeași decizie a fost luată la Palatul Copiilor din Piatra Neamț unde a fost eliberată din funcție Mirela Pricop.

Și la Seminarul Teologic Ortodox ”Veniamin Costachi” s-a redus un post de director adjunct și a fost eliberat din funcție Vasile Păvăleanu.

 

Articolul anterior

Invazia musulmanilor împlinește profeția părintelui Iustin de la Petru-Vodă?! ”Mai sunt 12 luni și vine urgia!”

Articolul următor

Doar un sfert dintre candidaţii din Neamţ au promovat BAC-ul de toamnă

Un comentariu

  • dl.stan si echipa lucreaza puternic.de oamenii care ii numeste acum depinde mandatul sau.am inteles ca a inceput marea bulibaseala.fiecare numit pe post are si obligatii extrascolare.maestru de ceremonii a venit milea.acum nu mai exista riscul sa-si piarda pistolul si cascheta.fraierii de directori au muncit toata vara ,au igenizat scoli,le-au reparat iar dl.stan a inventat EVALUAREA.CE UITA GENERALUL CA INTERIMATUL A FOST DAT PE UN acest nou act de camata este pentru crearea de functii pentru trepadusii politici.dl.stan ar trebui sa vada ca nici mandatul lui johanes nu este asigurat 100%pentru 5 ani dar acest post minuscul de sef isj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *