ISSN 2457 - 3973

NUMELE CELOR 7 DIRECTORI NUMIȚI DE ISJ NEAMȚ! ALTE 3 POSTURI DE ADJUNCȚI AU FOST DESFIINȚATE!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț a decis, în ședința de luni, eliberarea din funcție a 7 directori și directori adjuncți și implicit numirea altor profesori în aceste funcții.

La Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Neamț, în locul Sorinei Mihaela Apostuol Vasilescu a fost numită în funcția de director adjunct Maria Cristina Araveicei.

La Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț a fost eliberat din funcție, prin demisie, directorul adjunct Adina Raluca Margine și a fost numită pe funcție Agneta Tolocan.

La Școala Gimnazială ”Iustin Pârvu” din Poiana Teiului a fost numită Milica Olaru în funcția de director adjunct în locul lui Ioan Rășchitor.

La Școala Gimnazială Zănești a fost numit director adjunct Elena David în locul lui Ioan Milea, numit inspector școlar general adjunct.

La Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra Neamț revine în funcția de director general Mihăiță Albu, în locul Luminiței Moscalu.

La Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț a fost eliberată din funcția de director adjunct Elena Anițulesei și a fost numită Carmen Maria Nohai.

La Școala Postliceală Sanitară de Stat din Piatra Neamț a revenit pe funcția de director fostul inspector școlar adjunct Mihai Floroaia și eliberează postul Irina Gângă.

În fine, poate cea schimbarea cu cea mai mare rezonanță este la Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț unde a fost eliberat din funcție directorul adjunct Grigoruță Oniciuc prin reducerea postului.

Aceeași decizie a fost luată la Palatul Copiilor din Piatra Neamț unde a fost eliberată din funcție Mirela Pricop.

Și la Seminarul Teologic Ortodox ”Veniamin Costachi” s-a redus un post de director adjunct și a fost eliberat din funcție Vasile Păvăleanu.

 

Articolul anterior

Invazia musulmanilor împlinește profeția părintelui Iustin de la Petru-Vodă?! ”Mai sunt 12 luni și vine urgia!”

Articolul următor

Doar un sfert dintre candidaţii din Neamţ au promovat BAC-ul de toamnă

Un comentariu

  • dl.stan si echipa lucreaza puternic.de oamenii care ii numeste acum depinde mandatul sau.am inteles ca a inceput marea bulibaseala.fiecare numit pe post are si obligatii extrascolare.maestru de ceremonii a venit milea.acum nu mai exista riscul sa-si piarda pistolul si cascheta.fraierii de directori au muncit toata vara ,au igenizat scoli,le-au reparat iar dl.stan a inventat EVALUAREA.CE UITA GENERALUL CA INTERIMATUL A FOST DAT PE UN acest nou act de camata este pentru crearea de functii pentru trepadusii politici.dl.stan ar trebui sa vada ca nici mandatul lui johanes nu este asigurat 100%pentru 5 ani dar acest post minuscul de sef isj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular