NewsAllert :

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

  • 11 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

O doamnă bate obrazul lui Ionel Arsene și al PSD Neamț

Profesoara Gabriela Banu, președinta Organizației de Femei a PNL Neamț, a bătut obrazul lui Ionel Arsene și al PSD Neamț. Evident, nu al tuturor social-democraților ci doar al celor care tolerează ultimele ieșiri ale social-democraților din Neamț, prin ”vocea unică”.

Profesoara Gabriela Banu a denunțat modul în care Ionel Arsene (președinte al PSD Neamț) reacționează, prin interpuși sau direct, la deciziile pe care consilierii județeni ai PNL Neamț le iau în plenul legislativului.

”Nu poți să scindezi omul de politician! Asta am învățat-o pe propria piele! Ca om, ca mamă, ca soție, ca dascăl și…. nu în ultimul rând, ca persoană implicată în politică mi-am dat seama că trebuie să fiu un model pentru ceilalți, prin propria conduită. De aceea vreau să atrag atenția asupra derapajelor care au avut loc în ultimul timp în cadrul Consiliului Județean. Mă simt jignită de atacurile și abordările care s-au produs la adresa mea și a colegilor consilieri județeni. Nu ne putem simți reprezentati de persoane care jignesc, care uită că asumarea statutului de persoană publică vine la pachet și cu responsabilitatea de a da dovadă că ești o persoană EDUCATĂ, cu bun simț și profesionistă! Totodată, vreau să se știe că acuzațiile care ni se aduc, precum că programul ”Cornul și laptele pentru elevi” este în întârziere din vina consilierilor județeni PNL, nu sunt reale. Să avem puterea să ne asumăm consecințele propriilor decizii. Asta ne va ajuta să evoluăm, să ne evaluăm și să creștem”, a scris Gabriela Banu pe pagina sa de socializare.

Pentru cei care au curiozitatea să vadă motivele reacției Gabrielei Banu, (nu) le recomandăm să consulte pagina de facebook a celor incriminați.

Articolul anterior

La Market Durău, evaziunea fiscală merge mână în mână cu nesimțirea

Articolul următor

Un cutremur important s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *