ISSN 2457 - 3973

O femeie din Piatra-Neamţ a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpită şi sechestrată

O femeie în vârstă de 41 ani, din Piatra-Neamţ, a sunat, marţi seara, la 112 şi a anunţat că a fost răpită de pe stradă şi este sechestrată într-o clădire dezafectată.

Poliţiştii au primit informaţii despre localizarea apelului telefonic şi au descins la faţa locului, o bază sportivă nefuncţională.

„Din declarațiile apelantei a reieșit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra Neamț, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eșarfă, după care ar fi fost condusă și încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni. Persoana în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Piatra Neamț a fost identificat de polițiști și condus în vederea audierii la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț. Până la acest moment bărbatul nu a fost reținut, existând neconcordanțe între cele declarate de femeie și materialul probator administrat de polițiști, urmând a se lua decizia funcție de evoluția anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În cauză se efectuează cercetări în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Articolul anterior

PNL Neamţ: Ionel Arsene refuză podul de la Armată, dar îi alocă bani, fără număr, lui Daniel Harpa, noul președinte al PSD Neamț

Articolul următor

Accident rutier la Dumbrava Roşie, între un autoturism şi o autoutilitară

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.