ISSN 2457 - 3973

O fetiță de un an și jumătate și-a închis mama pe balcon! Au intervenit pompierii din Piatra-Neamț!

Un caz cu accente hazlii s-a produs sâmbătă după-amiază într-un bloc de locuințe de pe strada Constantin Mătase, din municipiul Piatra-Neamț.
O femeie în vârstă de 23 de ani s-a dus pe balconul apartamentului pentru a întinde rufe iar în urma ei, fetița în vârstă de un an și jumătate a venit și a închis ușa.
Femeia a rămas ”sechestrată” pe balcon și în toate insistențele către fetiță ca aceasta să deschidă ușa au rămas fără succes.
Într-un final, femeia s-a văzut nevoită să ceară sprijinul unui trecător care a fost rugat să sune la 112 și să cheme pompierii.
Aceștia au venit la fața locului cu o autoscară și au reușit să deblocheze ușa de la balcon.
”Un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție de la Detașamentul Piatra Neamț a avut o misiune de deblocare a unei uși de la balcon în municipiul Piatra Neamț, pe strada Constantin Mătase.
O femeie în vârstă de 23 de ani a rămas blocată în balcon după ce fetița sa in vârstă de un an și jumătate a incuiat ușa pe interior. Pompierii au întrat,  cu ajutorul scării culisabile, în balconul locuinței situat la etajul 1 și au deblocat ușa. Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Read Previous

Ministrul PSD de Interne, Carmen Dan, a coordonat represiunea din 10 august (raport desecretizat)

Read Next

Cum face PSD campanie. Dezvăluirile lui Klaus Iohannis

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *