ISSN 2457 - 3973

O fetiță din Neamț, dispărută fără urmă de 13 ani!

Poliția Română are o listă de 17 minori care sunt dispăruți de cel puțin câteva luni de zile și despre care nu mai știe nimeni absolut nimic.
Despre o parte dintre aceștia, la descrierea cazului se vorbește de posibilitatea de a se fi înecat. Alții însă au dispărut fără urmă și, deși suntem în secolul tehnologiei – și vorbim deja de rețele 5 G – nimeni nu a putut să dea nici o informație despre dispăruți.
Între cei 17 copii ale căror poze și semnalmente au fost publicate de Poliția Română se află și o fetiță din județul Neamț.
Este vorba de Andreea Archip, născută în Germania însă pe data de 12 august 2001. Dacă mai trăiește, fetița ar urma să împlinească peste câteva zile 18 ani.
Ea era domiciliată în orașul Tîrgu Neamț și a fost dată dispărută de familie pe data de 8 decembrie 2006, în jurul orelor 08.30, din orașul Buhuși.
Așadar, fetița avea la momentul dispariției vârsta de 5 ani. În aceste condiții, polițiștii au publicat semnalmentele fetei de la acea vreme. Evident că totul s-a schimbat (dacă fetița trăiește) având în vedere că au trecut aproape 13 ani de atunci.
Publicăm și noi ultimele semnalmente și ultima poză a fetiței în speranța că cineva poate oferi detalii care să ajute la elucidarea cazului.

ARHIP ANDREEA

Născut în: GERMANIAData nașterii: 12-08-2001

Cetățenie: ROMANA

Domiciliat în: TARGU NEAMT

Semnalmente

INALTIME 1,10M, 35 KG, SLABA, OCHI NEGRI, FATA OVALA, PAR NEGRU LUNG

Detalii

LA 08.12.2006, ORELE 8.30, A DISPARUT DIN BUHUSI.

Articolul anterior

Bătăuș din Bodești, arestat pentru 30 de zile

Articolul următor

Nemțeanul Ionel Sorinel Vasilca a demisionat de la conducerea STS

2 Commentarii

  • Folositi facetime ca aplicatie pt imbatranire

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *