NewsAllert :

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Până în luna septembrie DN15 trebuie să fie redat circulației!”

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Topul liceelor în urma repartizării computerizate

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

  • 14 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

O parte dintre liberalii din Piatra-Neamț nu acceptă venirea lui Liviu Harbuz în partid

Pe pagina de socializare a PNL Piatra-Neamț a fost postat un “comunicat de presă” în care este făcută publică poziția “organizației” cu privire la eventuala înscriere în partid a lui Liviu Harbuz.

Termenii folosiți sunt extrem de duri și par a veni ma degrabă din partea unor persoane speriate decât din partea unor foști adversari politici.

Iată și textul comunicatului urmând ca la finalul lui să facem câteva considerente.

“Organizaţia PNL Piatra-Neamţ consideră că acceptarea înscrierii lui Liviu Harbuz în Partidul Naţional Liberal ar fi o greşeală.

Pietrenii nu pot uita prestaţia candidatului PSD la funcţia de primar din campania electorală pentru alegerile locale din anul 2016 şi afirmaţiile denigratoare la adresa oraşului nostru.

Apreciem, Liviu Harbuz, că te-ai gândit la noi, PNL Piatra-Neamţ este o organizaţie deschisă dar nu este tomberonul politicienilor alungaţi de la alte partide.

Organizaţia Municipală PNL Piatra-Neamţ”. 

Nu putem nega faptul că anumite aspecte ale campaniei electorale din 2016 a lui Liviu Harbuz au deviat de la cursul normalității. Oamenii cu care s-a înconjurat, sfătuitorii de taină sau cei la vedere (inclusiv o parte din media) l-au consiliat într-un mod neprofesionist iar rezultatul s-a văzut.

Asta nu îl face mai puțin vinovat pe candidat care a acceptat anumite metode “neortodoxe” de campanie. Au existat însă derapaje și în taberele adverse și putem să amintim suficiente.  Dacă e cazul.

După alegerile locale, scena politică părea să se așeze. În PNL Piatra Neamț au venit, pe rând, foști adversari politici ai liberalilor, dintre care amintim pe Cătălin Drăgușanu, Aurelia Simionică sau Radu Secuiu. Aceste veniri, precedate de cele ale lui Vlad Marcoci, Cornel Agăleanu sau Daniel Vasiliu, chiar și a lui Laurențiu Leoreanu, nu au fost privite cu ochi buni de liberalii așa-zis vechi.

Președintele Mugur Cozmanciuc a reușit de fiecare detensionarea situației. Probabil a contat și faptul că numele enumerate mai sus nu reprezentau o amenințare pentru cei care și-au propus să candideze la funcția de primar în anul 2020.

Apariția lui Liviu Harbuz schimbă însă situația și de aici, probabil, și comunicatul de presă.

Ce va fi, vom vedea. E o certitudine că Liviu Harbuz este decis să revină acasă și să rămână aici pentru că “suferă de Piatra-Neamț”.

Articolul anterior

Iată ce spun reprezentanții Delgaz despre explozia din Piatra-Neamț

Articolul următor

APOSTROPH’ e aici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *