ISSN 2457 - 3973

OFICIAL! Primarul Carabelea și consilierii locali din Piatra-Neamț au depus jurământul!

Municipiul Piatra-Neamț are începând de miercuri seara primar în funcție și un nou Consiliu Local.

Primarul Andrei Carabelea și consilierii locali au depus jurământul, în cadrul unui eveniment cu ușile închise pentru presă, motivat de pandemie.

Consilierii locali care au depus jurământul în ședința de astăzi sunt:

ALUI GHEORGHE ADRIAN

ASANDEI CONSTANTIN ALEXANDRU

CHITIC DRAGOȘ VICTOR

ENACHE NICOLAE CIPRIAN

FILIP CEZAR CONSTANTIN

GAVRILESCU BOGDAN

GRIGORAȘ ADRIAN

HARBUZ LIVIU

IRIMIA MARIUS IOAN

LEHĂDUȘ ALIN ȘTEFAN

LUCA MOISE FLORENTINA

MIHALCEA CRISTIAN

MONDA ANA

NOVAC MARIUS GRUIA

OBREJA MIHAI

SAUCIUC CRISTIAN

TEODORESCU CONSTANTIN

TOFAN RAMONA MIRELA

Din cei 23 de consilieri locali pe care îi va avea municipiul Piatra-Neamț, 4 au renunțat la mandat (3 de la PNL și unul de la PSD), iar supleanții lor urmează să fie validați într-o ședință ulterioară.

Primarul Andrei Carabelea a declarat că ”de astăzi înainte, orașul nostru intră într-o nouă etapă. O etapă care îmbină perfect entuziasmul tinereții unei noi generații de oameni politici, cu experiența și cunoștințele celor care au performat deja și cu viziunea celor mai înțelepți. Știu că în politică tinerețea nu este întotdeauna o virtute, dar următorii patru ani vă vor demonstra că este. Însă, cea mai mai importantă virtute, în politică și în administrație, este onestitatea.  Încep acest mandat cu inima împăcată că am câștigat încrederea dumneavoastră cu onestitate și cu bună-credință. Așa va fi tot mandatul meu. Unul onest, unul în care faptele vor vorbi de la sine. Încă din prima zi după alegeri, am înțeles că sunt foarte multe probleme de rezolvat și că așteptările sunt imense. Am înțeles că nici timpul nu mai are răbdare și nici noi. Dar e normal să fie așa, după decenii de deziluzii și speranțe irosite. Dovadă stau sutele de mesaje pe care le-am primit, în ultima lună, de la pietrenii care își doresc un oraș schimbat rapid. În ultima lună am găsit soluții pentru proiecte mici de infrastructură, dar importante pentru câteva zeci de companii și mii de cetățeni din orașul nostru. Am identificat metode prin care reducem povara datoriei publice și proiecte care să dezvolte rapid orașul nostru. M-am conectat cu oameni cu experiență și viziune pe politici de dezvoltare urbană. Toate acestea sunt elemente ale căror rezultate se vor vedea în lunile ce urmează”.

Articolul anterior

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Articolul următor

Dragoș Chitic: ”Pensiile speciale sunt furt din banul public!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *