ISSN 2457 - 3973

Orașul ”turistic” Bicaz, îngropat de gunoaie! Vede cineva de la DSP sau Garda de Mediu?

Orașul Bicaz are toate șansele să ocupe prima poziție ca localitatea turistică cea mai plină de gunoaie! Situația pare să fie scăpată de sub control de primarul Nicolae Sălăgean, pentru că altfel nu se explică imaginile pe care le puteți vedea mai jos. Ele surprind realitatea crudă și mirositoare a cartierului Dodeni, acolo unde tomberoanele sunt arhipline iar gunoaiele sunt depozitate absolut peste tot. Printre gunoaie se hrănesc rațe și gâște, iar câinii sunt la ei acasă.

De altfel, o femeie din Bicaz era să fie sfâșiată de o haită de 12 câini, anul trecut, în cartierul Mărceni, situație la care primarul Sălăgean a făcut ce știe mai bine: a ridicat din umeri a neputință!

Pare că nimănui din conducerea orașului nu îi pasă de această situație iar mai-marii județului și a instituțiilor, care se pozează la Ziua Orașului sau Ziua Marinei de la Bicaz (15 august, deci acum câteva zile), ori nu știu ori se fac că nu văd adevărata fața a orașului.

Situația prezentată mai jos a fost semnalată de consilierul local liberal Traian Iulian Matasă.

Acesta este hotărât, alături de fostul prefect George Lazăr, să sesizeze și instituțiile abilitate, în frunte cu Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică, asta dacă nu cumva, între timp, se autosesizează șefii celor două instituții.

”Sunt oricum zeci de sesizări făcute dar pare să nu intereseze pe nimeni. Știe și primarul Nicolae Sălăgean de această situație dar nu a făcut nimic”, a declarat consilierul local Traian Iulian Matasă.

Cert este că actuala conducere a Primăriei Bicaz este depășită de situație iar la Direcția de Sănătate Publică, Prefectură sau Garda de Mediu este liniște, pentru că mirosul nu bate până acolo.

Iată și imaginile groazei:

Articolul anterior

Incendiu de proporții la Borlești

Articolul următor

Prăpăd la Borlești! Incendiul a afectat 3 gospodării iar pagubele sunt enorme!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *