ISSN 2457 - 3973

Organizația de femei a PSD, cu Emilia Arcan în conducere, o susține pe Viorica Dăncilă la președinția partidului

Lupta pentru conducerea PSD se nuanțează având în vedere că până la Congresul din 29 iunie mai sunt circa trei săptămâni. Unul dintre filonii puternici din PSD – organizația de femei – a anunțat, luni, prin vocea președintei Rovana Plumb că o va susține pe Viorica Dăncilă la președinția partidului, dacă aceasta va candida.

“Dacă doamna preşedinte Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte PSD, organizaţia de femei, pe care o cunoaşteţi, întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru Viorica Dăncilă”, a declarat Rovaa Plumb, după întâlnirea femeilor social-democrate cu premierul Viorica Dăncilă.

La întâlnire a fost prezentă și Emilia Arcan, senator al PSD Neamț și totodată vicepreședinte la nivel național al organizației de femei. Este de notorietate relația de prieenie pe care Emilia Arcan o are atât cu Rovana Plumb – actuala președintă a organizaței cât și cu Viorica Dăncilă – fostă președintă a organizației de femei până la momentul alegerii în funcția de președinte executiv al PSD.

Deocamdată nu se știe dacă Emilia Arcan va ținti vreuna dintre funcțiile de conducere din cadrul PSD, la congresul din 29 iunie. Dacă o va face, are asigurată susținerea necondiționată atât a organizație de femei a PSD cât și a Viorică Dăncilă. Iar candidatura pentru o funcție de conducere nu trebuie să vină neapărat din partea organizației PSD Neamț ci poate veni și din partea organizației naționale de femei.

La Neamț, Emilia Arcan este și președintă a organizației de femei a PSD. Potrivit acesteia, organizația de femei are ponderea cea mai mare în cadrul întregii organizații județene.

 

Articolul anterior

Eugen Țapu, senator PNL: ”Ședințele foto ale ministrului PSD Sorina Pintea nu rezolvă problemele Spitalului Județean de Urgență Neamț”

Articolul următor

Miercuri se oprește apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *