NewsAllert :

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Pagubele produse de ploile torențiale de luni, din județul Neamț

COD ROȘU pentru mai multe localități din Neamț! A fost emis mesaj RO-ALERT!

ISSN 2457 - 3973

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Deputatul Ciprian Șerban, coordonator PSD al zonei Roznov, a propus dizolvarea organizației PSD Roznov după ce consilierii locali social-democrați au refuzat să susțină un proiect de hotărâre care ar fi fost benefic comunității.

Concret, proiectul viza reducerea taxelor pentru pășuni iar PSD a decis să susțină un astfel de proiect, chiar dacă principalii beneficiari nu sunt neapărat cetățenii de rând.

Pentru că viceprimarul Constantin Hodor, președinte al PSD Roznov, nu a susținut acest proiect, acum riscă excluderea din partid și, implicit (dacă mai este timp) și pierderea mandatului de ales.

Ciprian Șerban a declarat că va propune conducerii partidului dizolvarea organizației ceea ce echivalează cu numirea unui birou de conducere interimar.

”Am propus dizolvarea PSD Roznov și retragerea sprijinului politic acordat președintelui acestei filiale, pentru că în PSD nu ne jucăm cu promisiunile făcute românilor. În urma discuțiilor cu cetățenii din Roznov, care s-au plâns de taxele prea mari pentru pășuni și au solicitat reducerea acestora, am analizat impactul pe care l-ar avea solicitarea lor și am promis că vor plăti mai puțin pentru pășuni. Domnul viceprimar, Constantin Hodor, care este și președintele filialei PSD Roznov, nu a înțeles nici proiectele partidului, nici că principala noastră preocupare este asigurarea unei vieți mai bune cetățenilor pe care îi reprezentăm și, foarte important, nici că votul împotriva inițiativei PSD de a reduce taxele contravine total intereselor roznovenilor. Domnul Hodor nu este la prima abatere de acest gen și, dincolo de aspectul politic duplicitar, prin purtarea unor negocieri cu liberalii din Roznov, cel mai grav este că acțiunile sale sunt nu doar contra intereselor PSD. Domnul Hodor a votat alături de consilierii PNL contra intereselor cetățenilor din Roznov, aspect care nu poate fi, sub nicio formă, trecut cu vederea. Atitudinea domnului Hodor nu reprezintă nici PSD și nici ideologia social-democrată, care pune pe primul loc cetățeanul și drepturile sale”, a declarat Ciprian Șerban.

Constantin Hodor era candidatul PSD Roznov pentru funcția de primar însă dată fiind situația actuală, viitorul candidat la Primăria Roznov ar urma să fie chiar deputatul Ciprian Șerban.

Acesta nu mai are șanse să prindă lista eligibilă pentru încă un mandat de deputat și astfel își securizează o potențială funcție de primar la Roznov.

Astfel, lupta pentru Primăria Roznov devine extrem de interesantă și mai ales imprevizibilă având în vedere că voturile de stânga vor fi divizate între PSD (Ciprian Șerban) și PRO România (Ionel Ciubotaru). Asta dacă nu cumva există deja o înțelegere între cele 2 partide, la nivel local, pentru a crea o alianță electorală, favorabilă ambelor părți. Situație în care, la Roznov, actualul primar Ionel Ciubotaru ar urma să primească susținerea PSD.

Cât privește principalul beneficiar al unei eventuale reduceri a taxelor de pășunat, acesta are legătură directă cu administrația Roznovului și prea puțin cu locuitorii orașului.

Articolul anterior

Bărbat din Neamț, decedat într-un incendiu care i-a cuprins locuința

Articolul următor

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Un comentariu

  • S-a trezit și Suculet din somn, ori a visat urat, ca rămâne fără bani și ajunge cerșetor! Bai analfabetule marș la interlopii tai blonzi pe care ii ajuți cu lucrări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *