ISSN 2457 - 3973

Panică într-un bloc din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu într-un apartament

O candelă lăsată aprinsă a fost la un punct să genereze o tragedie uriașă după ce din cauza acesteia a izbucnit un incendiu.

Flăcările au cuprins mobila și mai multe textile aflate în camera unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Trandafirilor din Piatra-Neamț.

”Până la ajungerea pompierilor, câțiva locatari din bloc au evacuat din apartamentul în care s-a produs incendiul o femeie în vârstă de aproximativ 84 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici, fără a fi transportată la spital. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars obiecte de mobilier și materiale textile aflate în interiorul camerei. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o candelă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, căpitanul Andrei Grancea.

Pompierii au intervenit la fața locului cu trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Biciclist în comă în urma unui accident la Țibucani

Articolul următor

ISU Neamț are împuternicit la comandă un nou inspector șef

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.