ISSN 2457 - 3973

Pe 21 august, o nouă ediţie a Festivalului Schinducului la Izvorul Muntelui

Veşti bune pentru cei care se întrebau dacă va fi organizat şi anul acesta Festivalul Schinducului, la Izvorul Muntelui.
Silviu Bogdan Ardeleanu, organizatorul acestui eveniment, a anunţat că anul acesta, festivalul are loc pe 21 august.
„Pentru că au fost foarte multe persoane care m-au întrebat dacă se mai face Festivalul Schinducului, am luat decizia să pregătesc cu ajutorul bunului Dumnezeu încă un festival de poveste care va avea loc sâmbătă, 21 August 2021. Şi pentru că acum 2 ani când am făcut festivalul singur mi-a fost extraordinar de greu şi pentru că poveştile frumoase se fac în echipă, am cerut ajutor iar cei cărora le-am cerut, au raspuns afirmativ şi cu mare bucurie. Mai sunt multe de pus la punct însă ceea ce vă pot spune este că Festivalul va fi organizat în colaborare cu Asociaţia Bicazul Nostru, cu binecuvântarea părintelui Daniel de la Parohia Izvorul Muntelui, cu siguranţă cu ajutorul Primăriei Bicaz pentru că ei au fost alături de mine şi la prima ediţie şi sper eu că va fi şi cu sprijinul Consiliul Județean Neamț, cu care am luat legătura deja”, a declarat Silviu Bogdan Ardeleanu.
Acesta a devoalat şi câteva dintre surprizele ediţiei din 21 august:
☀️Prezentatoare va fi interpreta de muzica populara, Nadia Duluman care ne va incanta si cu un deosebit moment artistic.
☀️Nu va lipsi formaţia Fratii Paun Band Paun
☀️ Trei artisti surpriză vor fi anunţaţi în curând
☀️Momente frumoase, tombole si concursuri

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai: „Cu mândrie, poartă IE! Vă invit să celebrăm împreună Ziua Universală a Iei”

Articolul următor

Ignorat complet de autorităţi, Avram Iancu a traversat înot Lacul Izvorul Muntelui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *