ISSN 2457 - 3973

Pensionarii din zona Dămuc-Bicaz Chei primesc facturi uriașe la curent! Un polițist a început ”Jihadul” împotriva E-ON!

Cazul femeii de 74 ani din comuna Dămuc care a primit o factură de aproape 3.500 lei la energie electrică deși are doar un bec și un televizor, nu este singular.

Polițistul Marius Coșerariu, cel care a pus pe pagina sa de socializare întreaga poveste, a mai aflat de un caz similar care s-a întâmplat recent. Indignat de aceste situații, polițistul a spus că trebuie început ”Jihadul” (războiul sfânt – n.r.) împotriva celor de la E-ON.

”Războiul continuă. Astăzi, 27.02.2016, am aflat din surse neoficiale că unei bătrâne de vreo 68 ani, din satul Toșorog, comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț, i-a venit prin Poștă o factură de la E-ON în valoare de …ATENȚIE, 3.700 lei. Femeia nu are nici un venit deși a muncit toată viața, nu are pensie. Din câte am înțeles, factura a fost plătită în urma unei colecte făcută de oameni cu suflet din comuna Bicazu Ardeleann prin intermediul bisericii, pentru ca bătrâna să nu rămână fără curent electric. Voi veni cu amănunte. Cred că trebuie început … ”JIHADUL” contra celor de la E-ON. Voi crea o pagină de facebook, unde toți nedeptățiți vor putea să posteze aceste ilegalități și abuzuri. Hai să fim uniți!!!”, a spus Marius Coșerariu pe pagina sa de socializare.

Tot el a descoperit cazul pensionarei de 74 ani, din Dămuc, care a primit o factură de 3.500 lei la curent. Bătrâna, cu pensie de 40 lei, are acasă doar un bec, un televizor și un frigider pe care îl pune în priză doar vara.

Deși nu avea cum să consume energie electrică atât de multă, bătrâna i-a cerut polițistului să pună o vorbă bună să poată plăti în rate factura.

Marius Coșerariu a povestit că în ultimii ani au fost cel puțin 10 astfel de situații în care pensionari care au doar 2-3 becuri, un televizor și un frigider au primit facturi de peste 3.000 lei. FACTURA BATRANA

Cel mai probabil, contoarele de energie electrică sunt vechi de zeci de ani și înregistrează greșit consumul însă nimănui din conducerea E-ON nu pare să îi pese. Dar dacă întârzii cu o zi plata facturii peste data limită, imediat se găsește o echipă care să te debranșeze. Nu același lucru se întâmplă, mai ales în mediul rural, când apar avarii la liniile electrice!

Articolul anterior

Nemţean arestat la Londra pentru 3 infracţiuni comise la Bicaz

Articolul următor

Despre droguri: LSD – compusul suprem al dezintegrării umane!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *