ISSN 2457 - 3973

Perheziţii la Târgu-Neamţ la suspecţi de înşelăciune (foto-video)

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare, sâmbătă, 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Târgu-Neamț, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2021, patru femei, cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani, ar fi abordat un bărbat, de 71 de ani, sub pretextul că doresc să achiziționeze tichete de călătorie gratuită în scopul valorificării ulterioare. Astfel, acestea ar fi indus în eroare persoana vătămată, pe care ar fi determinat-o să contracteze mai multe credite în nume propriu, ocazie cu care persoanele în cauză ar fi obținut mai multe produse electronice şi electrocasnice. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, bunuri electrocasnice și telefoane mobile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii iar trei au fost reţinute pentru 24 ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Secțiilor de Poliție Rurală Târgu-Neamț și Urecheni, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articolul anterior

Ce i-au făcut poliţiştii unui copil cu dizabilităţi din Neamţ

Articolul următor

Şansă la viaţă pentru o femeie din Neamţ în urma unui transplant de la un pacient în moarte cerebrală

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.