ISSN 2457 - 3973

Peste 100 infracţiuni, constatate de poliţiştii din Neamţ în mini-vacanţa de Paşte

Peste 100 infracţiuni au fost constatate de poliţiştii din Neamţ în mini-vacanţa de Paşte.

Mai exact au fost 121 de infracțiuni, 13 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni fiind depistate în flagrant delict de polițiști.

De asemenea, polițiștii au intervenit la 281 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, în urma cărora polițiștii au emis 5 ordine de protecție provizorii.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 1.141 de sancțiuni contravenționale, 512 dintre acestea sub forma avertismentului.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare. În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 166 de permise de conducere dintre care 53 pentru depășirea limitei legale de viteză, 28 pentru consumul de alcool, 2 pentru consumul de substanțe interzise și 83 pentru alte abateri la regimul rutier,  fiind retrase 34 certificate de înmatriculare. În această perioadă, pe raza județului Neamț a fost înregistrat un eveniment rutier grav, soldat cu decesul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. inspectorul Ramona Ciofu.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul anterior

Pediatrul Iulia Ilaş despre ce (nu) trebuie să faci când copilul tuşeşte, are febră sau erupţii cutanate

Articolul următor

Un bărbat din Piatra-Neamţ, şofer pe TIR, dat dispărut de soţie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular